0% γκανιότα από την Stoiximan και στα διεθνή φιλικά! Αμέτρητες αγορές για Κύπρο και Ελλάδα!

Διακοπή στα εθνικά πρωταθλήματα, όχι όμως και στο ποδόσφαιρο που… δεν σταματά ποτέ! Μέρα Εθνικών ομάδων σήμερα και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητες αγορές για να πάτε ταμείο και στα διεθνή φιλικά!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Παράλληλα, η Stoiximan σας προσφέρει πολλά από τα σημερινά φιλικά (Κύπρος-Μαυροβούνιο, Αργεντινή-Ιταλία, Γερμανία-Ισπανία) με 0% γκανιότα!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Κύπρος υποδέχεται το Μυαροβούνιο. Η νίκη της Κύπρου έχει απόδοση 4.40, η ισοπαλία 3.35 και το «διπλό» 2.10. Στο 2.20 το over 2.5 γκολ, στο 4.00 το over 3.5 γκολ και στο 2.75 το under 1.5 γκολ. Το GG δίνει 1.97! Νίκη της Κύπρου και στα δύο ημίχρονα δίνει 17.50, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για το Μαυροβούνιο είναι 6.25. Βλέπετε τον Πιέρο να βάζει το πρώτο γκολ του αγώνα; Απόδοση 8.00!

Αναλυτικά εδώ όλες οι επιλογές για το παιχνίδι αυτό.

Η Ελλάδα φιλοξενεί την Ελβετία. Στο 4.00 ο «άσος», στο 3.05 η ισοπαλία και στο 2.12 το «διπλό». Το GG έχει απόδοση 2.30! Βλέπετε την Ελλάδα να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα; Ποντάρετε στο 8.00! Βλέπετε την Ελβετία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 4.15. Βλέπετε νίκη της Ελλάδας χωρίς μηδέν παθητικό; Η απόδοση είναι 9.50! Βλέπετε νίκη της Ελβετίας με ανατροπή; Απόδοση 9.00!

Αναλυτικά εδώ όλες οι επιλογές για το παιχνίδι αυτό.

Εδώ μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές για όλα τα διεθνή φιλικά που γίνονται σήμερα. Κάποια είναι σαν… επίσημα και η Stoiximan σας βάζει από τώρα σε ρυθμούς Μουντιάλ, προσφέροντάς σας τις ματσάρες Αργεντινή-Ιταλία και Γερμανία-Ισπανία με 0% γκανιότα!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.