Μάθε ποιοι είναι πραγματικά «δικοί» σου άνθρωποι!

Συχνά, για όλα όσα σε απασχολούν ή για όσα θες να πληροφορηθείς κάτι, το πιο εύκολο που σου έρχεται να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο τον «δικό σου», όποιος και αν είναι αυτός.

«Μάνα, για τον πονοκέφαλο τι να πάρω;». «Πονοκέφαλο; Ένα λεπτό, παιδάκι μου, σε ματιάσανε πάλι... τώρα να πω της γιαγιάς σου να σε ξεματιάσει, τίποτα να μην πάρεις!». Ή «Αντρέα, τι κάνω αν δεν ανοίγει ο αποκωδικοποιητής; Μόλις σύνδεσα τα ηχεία στην τηλεόραση και δεν ξέρω τι γίνεται, το HDMI μου μέσα!». «Κοίτα, κλείσε  την τηλεόραση και σύνδεσε τον αποκωδικοποιητή με τα ηχεία και ξανάνοιξε την τηλεόραση και αν αυτό δεν δουλέψει, ε… γκούγκλαρέ το, ρε φίλε!».

Και το άλλο που πάω να μαγειρέψω για την κοπέλα μου να της κάνω δείπνο έκπληξη και τηλεφωνώ στη θεία Όλγα που είναι η καλύτερη μαγείρισσα στο σόι όλο. «Θεία, αυτό με την μπεσαμέλ, για ξαναπές πώς το κάνουμε γιατί όπως μου το περιέγραψες το έκανα, αλλά νομίζω έκαψα την κατσαρόλα...».

Και επειδή όσο κι αν αγαπώ τους δικούς μου, αντιλαμβάνομαι τελικά ότι δεν είναι και οι πιο ειδικοί  επί παντός… επιστητού, εκεί που πραγματικά σοβαρεύουν τα πράγματα είπα να πω αντίο στο «δικό μου» και να πάρω τηλέφωνο τον ει-δικό μου!

Για ασφάλεια αυτοκινήτου -επειδή το καταλάβατε ότι δεν είμαι και πολύ του online-  προτιμώ να κάνω τα πάντα με το τηλέφωνο! Και για την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου, μόλις κατάλαβα ότι μπορώ με ένα τηλεφώνημα στο 800 88 800,  να μιλήσω με τους ειδικούς της Anytime και σε 5 λεπτά... τσουπ το συμβόλαιο στο e-mail μου. Full περιεκτική από μόνο €249 τον χρόνο!

«Ασφάλεια αυτοκινήτου θέλω, τώρα τη θέλω», που λέει κι ο Πανίκος! Αν είστε και εσείς σαν εμένα «τηλεφωνικοί» τύποι, απλώς τηλεφωνήστε στο 800 88 800 ή αν είστε του… ιντερνέ, μπείτε απλώς  anytimeonline.com.cy και κάντε τη δική σας full περιεκτική ασφάλεια από μόνο €249 τον χρόνο!