Τοπικό Ντέρμπι Λεμεσού με Σούπερ Αποδόσεις και Αγορές από την Parimatch!

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Η Λεμεσός στο πόδι για άλλο ένα κρίσιμο τοπικό ντέρμπι το Σάββατο! Η πόλη  χωρίζεται στα δύο για 90 λεπτά και η Parimatch, η αγαπημένη σας στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο, σας προσφέρει πάμπολλα ειδικά στοιχήματα (197 για το ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ!) και μοναδικές προσφορές Bonus+ Match+ με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου.

  • 4.90 ο άσσος, 3,95 η ισοπαλία ενώ στο 1,68 το διπλό.
  • Το over 3.5 γκολ δίνει 2,90.
  • Στο 1,80  το GG, στο 2,01  το NG!
  • Πιστεύετε ότι θα σκοράρει κάποια ομάδα και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση  5,80 για την ΑΕΛ και 2,65 για τον Απόλλωνα.
  • Θα μπουν γκολ και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 1,70.
  • Βλέπετε νίκη της ΑΕΛ με over 2.5 ; Απόδοση 7,60.  Νίκη του Απόλλωνα με over 2.5 ; Ποντάρετε στο 2,55 .
  • Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Θα καταφέρει ο Απόλλωνας να πραγματοποιήσει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για τη κατάκτηση του πολυπόθητου  τίτλου ή θα τους χαλάσει τα σχέδια η ΑΕΛ παραμένοντας ζωντανή στη διεκδίκηση της υπό προϋποθέσεις προνομιούχας τέταρτης θέσης;

Η Parimatch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε απ΄ αυτό το μεγάλο ραντεβού. Σας δίνει την ευκαιρία με περισσότερες από 197 επιλογές να ζήσετε και να απολαύσετε την μάχη μεταξύ των ισχυρών της Λεμεσού.

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 190+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.