Ντέρμπι Αιωνίων με Σούπερ Αποδόσεις και Αγορές στην Parimatch!

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Ντέρμπι Αιωνίων την Κυριακή! Ο ΑΠΟΕΛ τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενά την ΟΜΟΝΟΙΑ και η Parimatch, η αγαπημένη σας στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο, σας προσφέρει πάμπολλα ειδικά στοιχήματα (197 για το ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ!) και μοναδικές προσφορές Bonus+ Match+ με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου.

Ο «άσος» δίνει 1.21, η ισοπαλία 6.7 και το «διπλό» 13. Το over 2.5 γκολ δίνει 1.53 και το over 3.5 γκολ απόδοση 2.35.  Στο 2.25 το GG, στο 1.64 το NG! Πιστεύετε ότι θα σκοράρει κάποια ομάδα και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 1,82 για τον ΑΠΟΕΛ και 11,00 την Ομόνοια.  Θα μπουν γκολ και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 1.52.

Βλέπετε νίκη του ΑΠΟΕΛ με over 2.5 ; Απόδοση 1,68. Νίκη της Ομόνοιας με over 2.5 ; Ποντάρετε στο 21. Νίκη του ΑΠΟΕΛ με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο δίνει 22 και νίκη της Ομόνοιας  με ανατροπή στο ημίχρονο δίνει 55.

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Στην 2η θέση με 71 πόντους φιγουράρει ο ΑΠΟΕΛ, δύο λιγότερους από τον Απόλλωνα που είναι πρώτος στην φετινή κούρσα για τον πρωτάθλημα.

Οι οικοδεσπότες την τελευταία αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την Ανόρθωση.

Την τελευταία αγωνιστική, οι φιλοξενούμενοι έπαθαν αφλογιστία και το ενδεχόμενο να σκοράρει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση η Ομόνοια προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Ο ΑΠΟΕΛ από την άλλη μεριά, έχει να επιδείξει δέκα νίκες απέναντι στην
Ομόνοια η νίκη της οποίας προσφέρεται στο 13 για να δώσει τέρμα στο αρνητικό σερί της.

Αν οι προβλέψεις στις κάρτες και τα γωνιαία λακτίσματα είναι η αγορές  που σας ενθουσιάζουν η Parimatch θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος!

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 190+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.