Food Park: Το ποιοτικό street food τώρα και με delivery

O απόλυτος παράδεισος του ποιοτικού street food στη Λευκωσία διαθέτει όλα εκείνα που θα σε κάνουν να το λατρέψεις. Το Food Park City βρίσκεται στη Λεωφόρου Τσερίου στο Στρόβολο, έγινε πολύ γρήγορα το νέο, χαλαρό spot της πόλης με ποιοτικό street food, σε καλές τιμές.

Το Food Park City σας κάνει την ευκολία λοιπόν να απολαύσετε όλο αυτό το menu στο ίδιο σας στο χώρο παρακολουθώντας τους αγαπημένους σας ποδοσφαιρικούς αγώνες. Περιοχές Κάλυψης Υπηρεσίας Delivery: Αγ. Ομολογητές, Ακρόπολη, Αρχάγγελος, Δασούπολη, Λακατάμια, Μακεδονίτισσα, Στρόβολος & Τσέρι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας που αναγράφεται πιο κάτω και απλά αράξτε περιμένοντας να ευχαριστηθείτε το αγαπημένο σας φαγητό.

Χωρίς καμιά αμφιβολία, το Food Park City, αποτελεί ένα μικρό ναό της γαστρονομίας του «δρόμου» γνωστού ως street food. Το Food Park City ανανεώθηκε και έτσι ανάμεσα στα πεντανόστιμα pulled pork & chicken burgers, τα υπέροχα noodles, τα φρεσκοψημένα sandwiches και hot-dogs, δροσερές σαλάτες και τις φτερούγες προστέθηκαν νέες, πολύ γευστικές επιλογές.

Γευστικές επιλογές, όπως τηγανητό καλαμαράκι, το τρυφερό στήθος κοτόπουλου με κόκκινη κινόα, noodles με πάπια, philly cheesesteak, καθώς και ποικιλία από platters για την παρέα. Τα πολύ καλά smoothies του μαγαζιού, οι φρέσκοι χυμοί αλλά και τα δελεαστικά τους γλυκά, όπως, οι γεμιστοί λουκουμάδες είναι σίγουρα αυτά που έρχονται να δέσουν στο όλο concept του μαγαζιού.

Food Park City

Τηλ. Επικοινωνίας: 22283328      

FB https://www.facebook.com/foodparkcity/