ΕUROLEAGUE Playoffs στην Parimatch

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασισκεβίτσιους με μοναδικό σκοπό τη νίκη για να μπουν με το δεξί στη σειρά των playoffs, και η Parimatch, η αγαπημένη σας στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο, σας προσφέρει πάμπολλα ειδικά στοιχήματα και μοναδικές προσφορές Bonus+ Match+ με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου.

Μπορεί για την τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου οι Λιθουανοί να έφυγαν νικητές από το ΣΕΦ αλλά οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη δείχνουν τη σοβαρότητα την οποία θα αντιμετωπίσουν οι ερυθρόλευκοι την σειρά. Η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται σε απόδοση 1.37 στην Parimatch.

Βλέπετε νίκη του Ολύμπιακου με διαφορά:

11 και περισσότερα 2.64 6-10 ποντοι 4.14 1-5 ποντοι 4.77

 

Βλέπετε νίκη της Ζαλγκίρης με διαφορά:

1-5 ποντοι 6.45 6-10 ποντοι 9.05 11 και περισσότερα 13.3

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Στόχος παραμένει το Βελιγράδι και η πρόκριση στο Final 4, ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του τα προβλήματα που πέρασε μέσα στη χρονιά και με τη βοήθεια του κόσμου του να κάνει το επόμενο βήμα. Η Parimatch προσφέρει στο 1.66 το ενδεχόμενο να προηγείται στο ημίχρονο αλλά και να κερδίσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός.

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 190+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.