Κύπελλο Κύπρου με 530+ Αγορές στην Parimatch

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Ο Απόλλων υποδέχεται την Πάφο και Η ΑΕΚ τον ΑΠΟΕΛ για τα ημιτελικά των δύο αναμετρήσεων που θα αναδείξουν τους φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Κύπρου και η Parimatch ​προσφέρει 530+ ειδικά στοιχήματα ανα αγώνα και ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! 

Θα σημειωθούν περισσότερο από 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ; Το σχετικό over προσφέρεται σε απόδοση 3.10 ενώ στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Πάφο προσφέρεται σε απόδοση 2.06.

Ποια ομάδα θα πετύχει το πρώτο γκολ; Στην αναμέτρηση ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ οι αποδόσεις είναι 1.91 και 1.83 αντίστοιχα, ενώ στο έτερο ζευγάρι Απόλλωνας - Πάφος το σετ των αποδόσεων είναι 1.16 για τον Απόλλωνα και 4.90 για την Πάφο αντίστοιχα.

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ έχει απόδοση 1.82 και για την αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Πάφο αποδίδει  2.23.

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 190+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.