ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ… Mπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης με 1279+ αγορές στην Parimatch!

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αναμένει με ανυπομονησία την κόντρα που δημιουργείται τα τελευταία χρόνια μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βαυαροί δεν μπορούν να χωνέψουν τον περσινό αποκλεισμό τους από τους Μαδριλένους και είναι έτοιμοι για την απόλυτη εκδίκηση μέσα στο Αλιάνζ Αρένα. Στην αντίπερα όχθη οι Μαδριλένοι είναι υποψιασμένοι για την ‘θερμή υποδοχή’ που τους επιφυλάσσεται στο Μονάχο και είναι αποφασισμένοι να διατηρήσει η βασίλισσα τον θρόνο της στην Ευρώπη. Η Parimatch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την μάχη για τα ημιτελικά του Champions League και προσφέρει ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με πάνω από 1200 Ειδικά Στοιχήματα!

Προβάδισμα όσον αφορά τον άσσο της Μπάγερν Μονάχου στο 1.98 ενώ τυχόν νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 3.70. Η πιθανότητα ο αγώνας να λήξει ισόπαλος είναι στο 3.85. Αν στο συγκεκριμένο αγώνα περιμένετε γκολ και θέαμα το over 3.5 είναι στο 2.45. Ο συνδυασμός της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης και over 2.5 γκολ είναι στο 4.90 ενώ η νίκη της Μπάγερν Μονάχου και over 2.5 γκολ είναι στο 2.70

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Και οι δύο ομάδες θα βάλουν γκολ στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο:
Ναι / Ναι 10.0     Ναι / Όχι 5.60     Όχι / Ναι 3.65     Όχι / Όχι 1.90
Ημίχρονο / Τελικό:

Μπάγερν/ Μπάγερν 3.05    Μπάγερν / Ισοπαλία  12.5    Μπάγερν / Ρεάλ Μαδρίτης 22.0
Ισοπαλία / Μπάγερν  5.50      Ισοπαλία /Ισοπαλία  6.70        Ισοπαλία / Ρεάλ Μαδρίτης  8.20                  Ρεάλ Μαδρίτης / Μπάγερν  18.0      Ρεάλ Μαδρίτης/ Ισοπαλία  13.5     Ρεάλ Μαδρίτης/ Ρεάλ Μαδρίτης  5.90

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.