Μια ανάσα πριν τον τελικό: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ με 300+ επιλογές στην Parimatch!

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Πιο κοντά στον τελικό βρίσκεται η ΑΕΚ μετά από το καθαρό σκορ 2-0 του πρώτου αγώνα στη Λάρνακα. 90 λεπτά απομένουν ούτως ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα η ΑΕΚ και να βρεθεί στον τελικό κυπέλλου μετά από 12 χρόνια. Από την άλλη μεριά ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να βρεθεί στον τελικό.  Η Parimatch δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την μάχη και προσφέρει ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με πάνω από 300+ Ειδικά Στοιχήματα.

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο 7.10 ενώ της ΑΕΚ στο 1.08.  Όσων αφορά την έκβαση του αγώνα το over 2.5 είναι στο 1.80 ενώ το under 2.5 στο 1.94. Η περίπτωση να σημειωθούν over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο είναι στο 2.70  ενώ αν αναμένεται κλειστό παιχνίδι υπάρχει η επιλογή το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο στο 2.28.

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

 

Ημίχρονο / Τελικό :

APOEL / APOEL 3.15    APOEL / Х 13.0    APOEL / AEK Larnaca 26.0    Ισοπαλία / APOEL 5.20   Ισοπαλία / Draw 5.80      Ισοπαλία / AEK Larnaca 8.10      AEK Larnaca / APOEL 21.0   
AEK Larnaca / Ισοπαλία 14.0   AEK Larnaca / AEK Larnaca 6.30

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.