Γκολ του Ζαχίντ με σουτ εκτός περιοχής στο 7.00 και γκολ του Μάγκλιτσα με κεφαλιά στο 6.00 από την Stoiximan!

Το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα πλησιάζει, αλλά στην Stoiximan έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει εδώ και μέρες πριν τις καλύτερες αποδόσεις και πάνω από 210 αγορές για τη ΜΑΤΣΑΡΑ αυτή!

Επιπλέον, τις τελευταίες 24 ώρες θα βρείτε το ντέρμπι με 0% γκανιότα!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!

Δείτε ορισμένες από τις 210+ επιλογές που μπορείτε να βρείτε ήδη στην ιστοσελίδα μας, stoiximan.com.cy!

Αυτή τη στιγμή η νίκη του ΑΠΟΕΛ έχει απόδοση 2.30, η ισοπαλία 3.45 και η νίκη του Απόλλωνα 2.90. Γκολ του Μάγκλιτσα με κεφαλιά δίνει 6.00! Γκολ του Ζαχίντ με σουτ εκτός περιοχής δίνει 7.00! Γκολ-φάουλ του Ζαχίντ ή του Ντα Σίλβα έχει απόδοση 9.00! Ασίστ του Γιάκολις ή του Ζαχίντ δίνει 10.00!

Νίκη του ΑΠΟΕΛ με ανατροπή στο σκορ δίνει 7.50, ενώ νίκη του Απόλλωνα με ανατροπή δίνει 8.00! Βλέπετε κάποια ομάδα να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα; Στο 3.30 η απόδοση του ΑΠΟΕΛ, στο 3.90 του Απόλλωνα. Πιστεύετε ότι θα σκοράρει πρώτος ο ΑΠΟΕΛ, αλλά θα κερδίσει ο Απόλλωνας; Απόδοση 12.50! Πιστεύετε ότι θα σκοράρει πρώτος ο Απόλλωνας, αλλά θα κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ; Απόδοση 11.00!

Αν βλέπετε τελικό σκορ 1-0, 2-0 ή 3-0, η απόδοση είναι 4.50! Αν, πάλι, βλέπετε τελικό σκορ 0-1, 0-2 ή 0-3, η απόδοση είναι 5.75! Βλέπετε αυτογκόλ στο ματς; Απόδοση 10.00! Θα έχει πέναλτι; Η απόδοση είναι 3.20! Γκολ του ΑΠΟΕΛ με πέναλτι δίνει 5.50 και γκολ του Απόλλωνα με πέναλτι δίνει 6.00! Βλέπετε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο; Απόδοση 8.00!

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)! Αγορές που θα αυξάνονται καθημερινά, καθώς πλησιάζουμε στο μεγάλο παιχνίδι!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.