Τελικός Europa League Μαρσέιγ - Αθλέτικο Μαδρίτης με 600+ Αγορές στην Parimatch!

Βλέπετε νίκη Αθλέτικο με 1 γκολ; 3.35, Μαρσέιλ με 1 γκολ 6,20!

Αυτοί παίζουν - Εσύ κερδίζεις

Ο Μεγάλος Τελικός έφτασε και η Parimatch είναι έτοιμη να σας προσφέρει ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μαρσέιγ και Αθλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμες να πέσουν στη μάχη για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου! Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός, αφού αμφότερες και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον τίτλο του φετινού Europa League. Θα καταφέρει η Αθλέτικο να κατακτήσει το τρόπαιο για 3η φορά στην ιστορία της ή αυτή τη φορά η Μαρσέιγ θα γίνει η πρώτη Γαλλική ομάδα αυτή που θα πανηγυρίσει το Europa League;

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Το ενδεχόμενο να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι βρίσκεται στο 3,70. Μπορείτε να βρείτε στην Parimatch το ενδεχόμενο η Μαρσέιγ να κερδίσει στην παράταση σε απόδοση 16,50

Να μην υπάρχει αυτογκόλ στην αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.05

Ποιος θα βάλει το πρώτος 2 γκολ:

Μαρσέιγ 6,20    Κανένας 2,23   Αθλέτικο Μαδρίτης  2,18

Ημίχρονο / Τελικό:

Μαρσέιγ/ Μαρσέιγ 9.40    Μαρσέιγ / Ισοπαλία16.5     Μαρσέιγ/Αθλέτικο Μαδρίτης 24.0

Ισοπαλία / Μαρσέιγ 10.5   Ισοπαλία / Ισοπαλία  5.20       Ισοπαλία / Αθλέτικο Μαδρίτης4.40

Αθλέτικο Μαδρίτης/ Μαρσέιγ 40.0     Αθλέτικο Μαδρίτης/ Ισοπαλία 14.5

Αθλέτικο Μαδρίτης/Αθλέτικο Μαδρίτης  2.60

Parimatch: Παίξε με €100 bonus ή πάρε Δώρα Gift+, Live Streaming, Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου! 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, κ.α & ίσως τα καλύτερα Odds και Asian Handicaps της αγοράς!

 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.