Μια διαφορετική πρόταση για gathering στο σπίτι σάς από το Johnnie Walker

Τώρα που πέρασαν οι γιορτές, όλοι ψάχνουμε εναλλάχτηκες λύσεις για πιο χαλαρές επιλογές με φίλους και με παρείστικη διάθεση. Το Johnnie Walker, το πρώτο σε πωλήσεις Σκωτσέζικο Ουίσκι στον κόσμο, έρχεται να προτείνει μια ξεχωριστή πινελιά σε αυτά τα gatherings με την απίθανη εμπειρία δοκιμής ουίσκι. Μια βραδιά εντελώς δωρεάν για εσάς, όπου ο ειδικός του Johnnie Walker έρχεται στο σπίτι σας, προσφέροντας σε εσάς και τη παρέα σας μια συναρπαστική ιδέα για μια διαφορετική βραδιά.

Για άλλη μια χρονιά, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα ‘Home Mentoring’, το διάσημο Σκωτσέζικο ουίσκι Johnnie Walker σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μυστικά και τη μαγεία του, χωρίς κανένα δικό σας κόστος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο σπίτι σας 6 μέχρι 12 φίλους σας,  οποιαδήποτε μέρα και ώρα εσείς θέλετε. 

Τότε, ο ambassador του Johnnie Walker, θα έρθει στη παρέα σας και θα φροντίσει μέσα σε μια ώρα να σας κάνει ειδήμονες του ουίσκι μέσα από μια ευχάριστη εμπειρία. Μέσα από το πρόγραμμα, θα μάθετε όλα τα μυστικά παραγωγής του Σκωτσέζικου ουίσκι, την καταπληκτική του ιστορία, και θα ανακαλύψετε τις γεύσεις και τα αρώματά του, με ένα μοναδικό τρόπο σε μια ξεχωριστή βραδιά με την παρέα σας. Εσείς πρέπει μόνο να στείλετε την αίτησή σας και να προσκαλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι σας. Ο ambassador του Johnnie Walker θα αναλάβει τα υπόλοιπα! 

Φέτος υπάρχουν ακόμη περισσότερες εκπλήξεις. Ειδικά για το πρόγραμμα Johnnie Walker ‘Home Mentoring’ έχει δημιουργηθεί η πλατφόρμα Secret Circle Home Mentoring που δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό κάθε μήνα, αφού ολοκληρώσει το Home Mentoring στο σπίτι του, να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, να μαζέψει συμμετοχές και να κερδίσει. Κάθε μήνα θα αναδεικνύεται ένας νικητής που θα κερδίζει  είτε όλη τη γκάμα του Johnnie Walker είτε ένα Johnnie Walker Blue Label Porsche Design Mini Cube

Μπορείτε να καταχωρήσετε την αίτησή σας μέσω facebook στο www.facebook.com/johnniewalkercyprus ή να καλέσετε στο 96400550 για περισσότερες πληροφορίες. 

Επίσημος αντιπρόσωπος του Johnnie Walker στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.