WINMASTERS: Βάλε €120 και παίξε με €240!

H  winmasters προσφέρει τώρα το μεγαλύτερο μπόνους της κυπριακής αγοράς! Βάλε €120 και παίξε με €240!

H winmasters, η νέα online gaming εταιρία, η οποία πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία της στην κυπριακή αγορά, προσφέροντας αθλητικό στοίχημα σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, παρέχει τώρα αποκλειστικά και μόνο για τους Κύπριους παίχτες, το μεγαλύτερο μπόνους στην αγορά! 

Βάζεις  €120 και παίζεις με €240! 
Γιατί η winmasters θέλει να προσφέρει στους Κύπριους παίχτες τις πιο απίστευτες στοιχηματικές εμπειρίες!
Θα πάρεις μέρος και εσύ στη μεγαλύτερη στοιχηματική προσφορά?

 
Αθλήματα
Στη winmasters θα βρείτε μία πλούσια προσφορά αθλητικών γεγονότων από 25 διαφορετικά αθλήματα από όλο το κόσμο και έως 24.000 γεγονότα για στοιχηματισμό ταυτόχρονα. Διατίθεται επίσης υπηρεσία LIVE στοιχηματισμού, με preview και στατιστικά για κάθε αθλητικό γεγονός.

Live στοίχημα
Το Live στοίχημα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους χρήστες μας και γι 'αυτό προσφέρουμε περισσότερα από 7.000 αθλητικά γεγονότα κάθε μήνα για όλο το χρόνο. Η winmasters καλύπτει όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, προσφέροντας περισσότερα από 5.000 στοιχήματα σε έως και 16 αθλήματα την ημέρα.

Διεθνής εταιρεία με τοπικό χαρακτήρα
Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσφορά όλων των παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων, προσαρμοσμένα στις τοπικές ανάγκες. Η winmasters δραστηριοποιείται σε 7 διαφορετικές χώρες προσαρμόζοντας  την πλατφόρμα της για τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε χώρας ξεχωριστά,  ώστε να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του κάθε χρήστη, από όπου και αν βρίσκεται. 

Παίξτε οπουδήποτε, οποτεδήποτε
Η έννοια των στοιχημάτων “on the go” έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στις μέρες μας. Η ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα σε HTML 5, επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τις υπηρεσίες της winmasters από οποιαδήποτε κινητή συσκευή, laptop, mobile ή tablet (iOS, Android).

Εξυπηρέτηση Πελατών
Στη winmasters ακολουθούμε μια πελατοκεντρική προσέγγιση και παρέχουμε ένα μοναδικό προϊόν με υψηλής ποιότητας υποστήριξης πελατών. Το τμήμα υποστήριξης πελατών, λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, εξυπηρετώντας ανάγκες σε διεθνή και τοπική γλώσσα.

Υπεύθυνο Παιχνίδι
Στη winmasters, η ασφάλεια, και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία.
"Στόχος μας είναι να  εξασφαλίσουμε στους χρήστες μας πάντα μία ασφαλή, διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία!"