Εσύ ποιά μέθοδο πληρωμής προτιμάς;

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να γνωρίζει σήμερα πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι είναι online αγορές. Είναι μια ακμάζουσα βιομηχανία καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Οι μέθοδοι πληρωμής έχουμε εξελιχθεί σε ένα ζωτικό μέρος των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. Είτε θέλετε να παίξετε ή να ψωνίσετε σε σύνδεση στο διαδίκτυο, να χρησιμοποιήσετε την προπληρωμένη κάρτα, την ασφαλέστερη, απλούστερη λύση. Οι παρακάτω λόγοι μαρτυρούν γιατί η προπληρωμένη κάρτα, που σας επιτρέπει να πληρώνετε στο Internet ανώνυμα, είναι ιδανική λύση αυτή την στιγμή. 

Καταρχήν μπορείτε να την προμηθευτείτε σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε όλη την Ευρώπη. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή χρεωστική κάρτα. Το κοντινό για εσάς καταστήματα μπορεί να αντοπιστεί με απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο. 
Ως καταναλωτές, εύκολα βρίσκουμε λύσεις πληρωμής αρχικά με πιστωτική κάρτα. Εναλλακτικά όμως, υπάρχουν τρόποι πληρωμής με online λογαριασμούς είτε προπληρωμένες κάρτες που μπορεί να βρει κανείς ακόμη και σε καταστήματα ψιλικών της γειτονία! Έχετε την επιλογή μεταξύ προπληρωμένης κάρτας αξίας 10, 15, 20, 25, 30, 50 ή 100 ευρώ. Στην Ευρώπη, η πληρωμή με ευρώ είναι δυνατή επίσης δυνατή και στις Η.Π.Α. , Καναδά και το Μεξικό με τα αντίστοιχα ποσά σε δολάρια. Λαμβάνετε το δελτίο με το 16-ψήφιο κωδικό PIN. Τον πληκτρολογείτε στο κατάστημα όπου θέλετε να ψωνίσετε ή να παίξετε. Και έχετε πληρώσει. Χωρίς αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων και χωρίς τραπεζικό λογαριασμό.
Τέτοιοι τρόποι αγορών, μπορούν να προσφέρουν έλεγχο των εξόδων σε αντίθεση με μια πιστωτική κάρτα, όπως και απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών διότι για μια συναλλαγή είτε αγορά στο διαδίκτυο δεν απαιτείται η συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων. Πολλά e-shops ανα τον κόσμο έχουν ήδη συνεργασία με τέτοιου είδους υπηρεσίες και προσφέρουν στους πελάτες τους μεγάλη ευκολία στις αγορές τους. Από την άλλη πλευρά λειτουργούν ταυτόχρονα και προς το συμφέρον των διαχειριστών online καταστημάτων καθώς διασφαλίζουν το κομμάτι των πληρωμών αποφεύγοντας φαινόμενα όπως οι απάτες με πλαστές πιστωτικές κάρτες , καθυστερήσεις εμβάσματος είτε επιστροφές προϊόντων που έχουν αποσταλεί με αντικαταβολή.