Φωνή λαού οργή θεού

Αγαπητοί φίλοι, έχουμε ήδη προαναφέρει σε προγενέστερο μας άρθρο ότι ζούμε στην χώρα της ''μπανανίας'' όπου συμβαίνουν του κόσμου οι γελοιότητες και τα ''ρεζιλέματα'' και εμείς απλά μένουμε απαθείς ''καμαρώνοντας'' τον κάθε ανίκανο ο οποίος προσπαθεί να διαχειριστεί καταστάσεις και γεγονότα χωρίς να έχει την στοιχειώδη ευγένεια να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αλήθεια ζούμε σε μια εποχή όπου το κυπριακό ποδόσφαιρο βιώνει την χειρότερη κρίση στην ιστορία του μπλεγμένο στα δίκτυα της διεφθαρμένης πολιτικής, του βρώμικου χρήματος και της εύκολης οικονομικής εξυγίανσης χωρίς εμείς οι ίδιοι να κουνάμε το μικρό μας δακτυλάκι και να διώξουμε όλους αυτούς τους κακεντρεχείς κοινωνικά αμόρφωτους οι οποίοι θεωρούνται και ευφυείς στον κόσμο του στοιχήματος και του επηρεασμού των πεπραγμένων.
Ακούμε εδώ και μέρες ηχογραφημένες συνομιλίες, μαρτυρίες από ανθρώπους εμπλεκόμενους στον χώρο, χρηματοδοτήσεις σε επιχειρηματικές δραστηριότητες παράνομου στοιχήματος και άλλα πολλά ''όμορφα'' χωρίς βέβαια να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Πού είναι κύριοι οι θεσμοί της δημοκρατίας, οι νόμοι, τα πρόσωπα αυτά που εμείς πληρώνουμε για να επεμβαίνουν και να επιβάλλουν την τάξη? Πού είναι ο γενικός εισαγγελέας, ο βοηθός γενικός εισαγγελέας, η αστυνομία? Γινόμαστε μάρτυρες σε πράγματα και θαύματα χωρίς κανείς να συγκινείται! Ξυπνήστε αγαπητοί, καταστρέφουμε τον βασιλιά τον σπορ, μένουμε απαθείς στους κομπλεξισμούς του κάθε στενόμυαλου, χάνουμε την ουσία. Βέβαια θα ήταν καλύτερα να μην αναφερθούμε στην πολιτική και τους πολιτικούς αφού αυτό είναι ένα θέμα το οποίο είναι ξεκάθαρο και σαφές δε αλλά και σκοτεινό και παραπλανητικό δε. Και ναι αγαπητοί έχετε μεγάλη έννοια για το ποδόσφαιρο πολλοί από εσάς δεν χρειάζεται να είμαστε επιστήμονες πυρηνικής φυσικής στην Νάσα για να το καταλάβουμε.
Το πιο τραγικό θεωρώ είναι ο επηρεασμός των διαιτητών σε αγώνες των Ακαδημιών. Δεν μπορείτε να καταλάβετε φίλτατοι ότι στερείτε από τα παιδιά μας και τα σας παιδιά την αθωότητα που τους προσφέρει η μπάλα. Δεν κατανοείται ότι τους στερείτε τα όνειρα τους και τους βάζετε στην διαδικασία  να αντιδρούν, να τσακώνονται, να βρίζονται, να σκοτώνονται γιατί κάποιοι θέλουν να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους και κάποιοι άλλοι θέλουν να ανεβούν από το εύκολο μονοπάτι της διαφθοράς?
Έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον που μιλάμε ανοιχτά για τα στημένα παιχνίδια, την αλλοίωση αποτελέσματος ,την βρωμιά και δυσοσμία. Έχουμε ξυπνήσει θεωρώ και είναι στο χέρι μας να αντιδράσουμε. Άλλωστε όπως λέει και το λαικό άσμα φωνή λαού οργή θεού.