Partners/ Y&R: 20 χρόνια αντιστεκόμαστε στα συνηθισμένα.

Η Partners/ Y&R φέτος γιορτάζει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας στο χώρο της κυπριακής διαφήμισης, σε ένα ταξίδι εμπλουτισμένο από επαγγελματισμό, δυνατή κρίση, όραμα και πάθος για δημιουργία. 

Απόλυτα ταγμένη στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, σηματοδοτεί τη φετινή επέτειο και με την πραγματοποίηση ενός συναρπαστικού σεμιναρίου με τον διεθνούς φήμης αναγνωρισμένο δημιουργικό Kalpesh Patankar, με τίτλο: «Resist the usual». 

Ο πολυβραβευμένος δημιουργικός, Creative Director του δικτύου της Y&R στο Ντουμπάι, επισκέφθηκε τα γραφεία της Partners/ Y&R, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, με στόχο να μεταφέρει τις γνώσεις και το ταλέντο του στην ομάδα των Partners. Η ομάδα Partners/Y&R είχε την ευκαιρία να «μαθητεύσει» δίπλα σε έναν από τους καλύτερους του είδους, να αντλήσει έμπνευση και να φορτιστεί δημιουργικά.  

Τον Kalpesh Patankar, ακολουθεί ένα πλούσιο βιογραφικό αφού στο ενεργητικό του έχει να επιδείξει τις ανώτατες διακρίσεις στον κλάδο και έχει τιμηθεί με τα βραβεία Andy, One Show, Cannes Lions, Clio, D&AD, London International, New York Festivals και Dubai Lynx.