Τα λεφτά απ’ τα μουστάκια: MOVEMBER CYPRUS 2014

Η εκστρατεία MOVEMBER CYPRUS 2014, μέρος της παγκόσμιας κίνησης MOVEMBER INTERNATIONAL, που σκοπό είχε την ενημέρωση και τη συλλογή χρημάτων για τον καρκίνο του προστάτη, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Οι διοργανωτές Μπύρα ΚΕΟ και Round Table 1 Λευκωσίας, προκάλεσαν τους Κύπριους να μεγαλώσουν το μουστάκι τους για τις 30 μέρες του Νοεμβρίου και να γίνουν στην ουσία κινούμενη διαφήμιση, μαζεύοντας χρήματα και ενημερώνοντας για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό. 

Ολόκληρο το Νοέμβριο του 2014 διοργανώθηκαν διάφορες εκδηλώσεις στα πλαίσια του MOVEMBER CYPRUS και μέρος των εσόδων δόθηκε στο MOVEMBER INTERNATIONAL για σκοπούς έρευνας και θεραπείας για τον αντρικό καρκίνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το ποσό που μαζεύτηκε η Κύπρος κατατάγηκε πρώτη στην κατηγορία χωρών που ανήκει. Η μπύρα ΚΕΟ και το Round Table 1 Λευκωσίας παρέδωσαν επίσης, επιταγή ύψους 4,000 Ευρώ στο σύνδεσμο EUROPA UOMO Κύπρου, αρμόδιο φορέα για τη στήριξη των ασθενών καρκίνου του προστάτη στην Κύπρο. Στη φωτογραφία οι διοργανωτές με τον πρόεδρο του EUROPA UOMO Κύπρου κ. Αντρέα Μωυσέως.

Η μπύρα ΚΕΟ και το Round Table 1 δίνουν ξανά ραντεβού για το MOVEMBER CYPRUS 2015 σε μια προσπάθεια να καταστεί θεσμός στην Κύπρο και όλοι μαζί να αλλάξουμε το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου.