Δώρα χιλιάδων ευρώ

Δώρα χιλιάδων ευρώ και οικογενειακό ταξίδι στη Disneyland (Paris) προσέφερε ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Carrefour Κύπρου: «Μάντεψε και… Κέρδισε».


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε o πρωτότυπος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός της Carrefour Κύπρου, «Μάντεψε… και Κέρδισε», που πραγματοποιήθηκε από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, χαρίζοντας πλούσια δώρα στους πελάτες όλων των υπεραγορών Carrefour στην Κύπρο.
Οι συνολικά 104 νικητές αναδείχθηκαν κατόπιν κλήρωσης, αφού συμμετείχαν στο διαγωνισμό και μάντεψαν σωστά πόσα προϊόντα εμπεριείχε το καλάθι του ξωτικού, που ήταν τοποθετημένο στην είσοδο κάθε υπεραγοράς.


Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κέρδισε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Disneyland για 4 άτομα! Το πακέτο περιελάμβανε δύο εισιτήρια για ενήλικες και δύο για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών με επιστροφή (συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου) και διαμονή για 3 βράδια με πρωινό στο ξενοδοχείο SEQUOIA LODGE στη μαγευτική Disneyland. Επίσης, στο μεγάλο τυχερό δόθηκαν €500 μετρητά για το ταξίδι. Νικήτρια αναδείχθηκε η Πηνελόπη Κουπή. Ακόμη, 3 τυχεροί κέρδισαν από μια τηλεόραση Samsung, 40 τυχεροί κέρδισαν από ένα tablet Prestigio και 60 τυχεροί κέρδισαν από μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για αγορές από τα καταστήματα της Carrefour Κύπρου.

Η μεγάλη επιτυχία του διαγωνισμού, απέδειξε έμπρακτα για μία ακόμη φορά, ότι Carrefour Κύπρου, έχοντας τον καταναλωτή στο επίκεντρο, φροντίζει να προσφέρει όχι μόνο ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, αλλά και πλούσια δώρα, εμπειρίες ζωής και αξέχαστες αναμνήσεις!

*Οι συνολικά 104 νικητές του διαγωνισμού, έχουν ήδη ενημερωθεί και παραλάβει τα δώρα τους. Η λίστα με τους  νικητές του διαγωνισμού βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Carrefour Κύπρου www.carrefour.com.cy