«Ο πιο συνεπής φίλος μας…»

Η ΟΠΑΠ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

«Ο πιο συνεπής φίλος μας…»

Στήριγμα από την εταιρία ΟΠΑΠ Κύπρου βρήκαν και πάλι επτά προσφυγικά σωματεία μας, μέλη της ΚΟΠ και της ΚΟΠΕ. Σε σεμνή τελετή που έγινε τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, στα γραφεία της εταιρίας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης παρέδωσε την πρώτη από τις δύο δόσεις της χορηγίας η οποία εγκρίθηκε για τα σωματεία: Εθνικός ΄Ασσιας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Ηρακλής Γερολάκκου, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, Νέα Σαλαμίνα (πετόσφαιρα), ΑΕΚ Καραβά (πετόσφαιρα), Ανόρθωσις Αμμοχώστου (πετόσφαιρα) και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (πετόσφαιρα).

«Η στήριξη των προσφυγικών μας σωματείων από την ΟΠΑΠ Κύπρου αποτελεί ουσιαστική και συμβολική χειρονομία από την εταιρία μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες», είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο κύριος Αλετράρης, υπενθυμίζοντας ότι: «Η άμεση ή έμμεση στήριξη των προσφυγικών μας σωματείων από την ΟΠΑΠ, αρχίζει από τη δεκαετία του 1980 και συνεχίζεται με συνέπεια και σεβασμό μέχρι σήμερα. Μακριά από τη φυσική τους έδρα για σαράντα χρόνια, τα σωματεία αυτά στριμώχνονται από σειρά προβλημάτων, στην αντιμετώπιση των οποίων η ΟΠΑΠ συμβάλλει καθεχρονικά με τον δικό της τρόπο. Η χειρονομία μας αυτή, εντάσσεται στη διαχρονική προσφορά της εταιρίας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο της Κύπρου».

Ο πρόεδρος του Εθνικού Ασσιας Αντώνης Μαυρής, μιλώντας εκ μέρους των προσφυγικών σωματείων, ευχαρίστησε την εταιρία ΟΠΑΠ και τους ανθρώπους της για τη διαχρονική στήριξή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η χορηγία που παίρνουμε από την ΟΠΑΠ είναι η μόνη σταθερή για τόσα χρόνια και αποτελεί ανάσα στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε για να επιβιώσουμε. Ιδιαίτερα για τα μικρά προσφυγικά σωματεία, τα προβλήματα είναι εντονότερα αφού είναι και περιορισμένες οι πηγές εσόδων. Αντέχουμε, όσο αντέχουμε, με τη στήριξη λίγων καλών φίλων. Η ΟΠΑΠ είναι για μας ο πιο παλιός και συνεπής φίλος και σας ευχαριστούμε».