Με τη στήριξη σας μπορούμε να κάνουμε την Κύπρο περήφανη

Η Green Dot Κύπρου λαμβάνει μέρος στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2014/15 στην κατηγορία «Environmental and Corporate Sustainability». Η διοργάνωση αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση επιχειρηματικών βραβεύσεων στην Ευρώπη στην οποία φέτος συμμετείχαν πέραν των  24,000 Οργανισμών. 

Έχουμε ήδη ανακηρυχθεί Νικητής σε εθνικό επίπεδο στην πιο πάνω κατηγορία, γεγονός που αποτελεί μια ακόμη αναγνώριση της προσφοράς της Green Dot Κύπρου. Σε αυτή την κρίσιμη φάση του διαγωνισμού διαγωνιζόμαστε με τους Εθνικούς Νικητές 33 άλλων χωρών σε αυτή την κατηγορία για την επιλογή του Νικητή σε ευρωπαϊκό επίπεδο μέσω ψηφοφορίας στο διαδίκτυο.  

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη στήριξη φίλων και εκτιμητών του έργου της Green Dot Κύπρου για να μπορέσουμε να διακριθούμε και να τιμήσουμε την Κύπρο μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαστε μικρή χώρα και θα πρέπει να ψηφίσουμε όσο πιο μαζικά γίνεται για να μπορέσουμε να αντισταθμίσουμε το μικρό μας μέγεθος. Ζητούμε λοιπόν τη στήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια.

Για να μας στηρίξετε, μπείτε στην ιστοσελίδα των European Business Awards http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/the-award-for-environmental-corporate-sustainability-1/10974 και γράψτε το email σας στο πλαίσιο με τίτλο «Vote for this entry!». Θα σας σταλεί ένα αυτόματο email από την ιστοσελίδα και πατώντας στο link που σας στάλθηκε θα γίνει η εγγραφή της ψήφου σας. Η ψηφοφορία θα είναι ανοικτή μόνο μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, οπότε μην το αμελήσετε.