Απόλαυσε Galaxy® και γίνε ένας από τους πολλούς τυχερούς

Αυτό τον μήνα, ένα μοναδικό δώρο έρχεται από τη σοκολάτα Galaxy για ψώνια... όπως εσύ θες! 

Η Galaxy σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μέχρι και €1.000 λαμβάνοντας μέρος στον νέο της διαγωνισμό «Ξύσε, Απάντησε, Κέρδισε»! 

Η διαδικασία του διαγωνισμού είναι απλή και σοκολατένια! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρέξεις στην πλησιέστερη υπεραγορά και να προμηθευτείς με μια ή και περισσότερες πολυσυσκευασίες Galaxy®, να ξύσεις το κουπόνι που θα βρεις στο εσωτερικό της και να απαντήσεις σε μία ερώτηση. Τόσο απλό! 

Από τον διαγωνισμό θα προκύψουν συνολικά 153 νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν προπληρωμένες κάρτες με χρηματικά ποσά. Συγκεκριμένα, 100 νικητές θα κερδίσουν €50, 50 νικητές θα κερδίσουν €100, 2 νικητές θα κερδίσουν €500, ενώ ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει €1000!

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε πολλά χρηματικά ποσά, ζώντας ταυτόχρονα σοκολατένιες στιγμές παρέα με Galaxy®. Γιατί κάθε στιγμή είναι μοναδική και αξίζει να την απολαμβάνεις όπως απολαμβάνεις μια σοκολάτα GALAXY®. Και όταν με κάθε σοκολάτα Galaxy® διεκδικείς την ευκαιρία να κερδίσεις έως και €1000 για ψώνια όπως εσύ θες, η κάθε στιγμή γίνεται ακόμη πιο μοναδική! 

Για όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τον διαγωνισμό, επισκεφτείτε τη σελίδα της Galaxy® στο Facebook (www.facebook.com/GalaxyCyprus).

Οι fans της Galaxy® που επιθυμούν να ακολουθούν όλες της ενέργειες και τα νέα της σοκολάτας Galaxy®, μπορούν να κάνουν Like στη σελίδα της στο Facebook (https://www.facebook.com/GalaxyCyprus