Μάντεψε τη γεύση και κέρδισε €4000! Ο νέος μεγάλος διαγωνισμός από τα Lay’s

Πατατάκια με γεύση κοτόπουλο λεμονάτο, καρμπονάρα ή κουπέπια; Τα Lay’s ανατρέπουν τα δεδομένα και σε προκαλούν να μαντέψεις τρεις νέες, μυστικές συνταγές και να κερδίσεις €4000!

Οι  3 νέες  Μυστικές Συνταγές των Lay’s έχουν εμπνευστεί από γευστικά πιάτα της διεθνούς κουζίνας τα οποία ονόμασε, ο γνωστός σεφ Έκτωρας Μποτρίνι. Με βάση τα συστατικά που αναγράφονται στο κάθε πακέτο  και φυσικά τις γευστικές τους ικανότητες, οι καταναλωτές καλούνται να μαντέψουν ποιο πιάτο αντιστοιχεί στη κάθε γεύση και να μπουν στην κλήρωση. Οι Μυστικές Συνταγές των Lay’s κυκλοφορούν ήδη στην αγορά από τις 26 Ιανουαρίου και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Μαρτίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα αποκαλύπτονται  «hints & tips» για κάθε πιάτο, μέσα από τη σελίδα LaysCyprus στο Facebook όπως και ραδιοφωνικά. Όλοι οι συμμετέχοντες που θα μαντέψουν σωστά θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν από €4000  ανά γεύση. Κάθε εβδομάδα και για 8 εβδομάδες, θα κληρώνεται ένας τυχερός από όλους τους συμμετέχοντες, που θα κερδίζει ένα τριήμερο ταξίδι για 2 στη πόλη της επιλογής του ανάμεσα σε Αθήνα-Ρώμη και Βιέννη.

Για να γνωστοποιήσουν τον μεγάλο διαγωνισμό, τα Lay’s κάλεσαν τους εκπροσώπους των Media σε ένα γευστικότατο brunch, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015, στο lounge café bar Ερμού 300, όπου η Άννα Μονογιού με το αστείρευτο χιούμορ και την καλή της διάθεση, προκαλούσε συνεχώς τους Δημοσιογράφους να μαντέψουν τα πιάτα που κρύβονται πίσω από τις μυστικές συνταγές και να μπουν και αυτοί στο διαγωνισμό! Εσύ μπορείς να μαντέψεις τις γεύσεις?