Η Olmeca Altos Super Premium Tequila παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο

Τη Δευτέρα 26 Ιανουρίου έγινε η επίσημη παρουσίαση της καινούργιας Olmeca Altos από τον Olmeca Master Distiller Jesus Hernandez. Ο κος. Hernandez βρέθηκε σε Λεμεσό και Λευκωσία όπου παρέδωσε ειδικά σεμινάρια για μπάρμεν. Επαγγελματίες μπάρμεν από όλη την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την καινούργια τεκίλα πολυτελείας αλλά και να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και τη διαδικασία παραγωγής της. Τις παρουσιάσεις ακολούθησε πάρτυ το οποίο έγινε στο Patio Cocktail Bar στη Λευκωσία σε λάτιν κλίμα και διάθεση. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν υπέροχα κοκτέϊλς με Olmeca Altos τεκίλα, φαγητό με άρωμα από Μεξικό και γνωρίστηκαν με τον Olmeca Master Distiller Jesus Hernandez.

Η Olmeca Altos που αποτελείται από 100% αγαύη,  παράγεται στο αποστακτήριο Destileria Colonial de Jalisco. Ο Master Distiller Jesus Hernandez είναι υπεύθυνος για την εποπτεία όλης της παραγωγής, από τη συγκομιδή των φυτών στα μέχρι και την εμφιάλωση της τεκίλας. Η Olmeca Altos βγαίνει σε δύο εκδοχές την Olmeca Altos Plata και την Olmeca Altos Reposado.
Τι κάνει την Olmeca Altos ξεχωριστή; Το γραφικό Los Altos βρίσκεται 2.104 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και είναι γνωστό για την πλούσια σε ορυκτά, ηφαιστειακή γη του, η οποία συμπληρώνεται από ένα μοναδικό μικροκλίμα. Είναι αυτοί οι παράγοντες που συμβάλλουν στην καλλιέργεια της υψηλότερης ποιότητας μπλε αγαύης, που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της Olmeca Altos .
Η Olmeca Altos εισάγεται και διανέμεται από την Laiko Cosmos Trading Ltd.