Κάντε τη σωστή επιλογή για εκθαμβωτικά μαλλιά

Αποκτήστε αυτοπεποίθηση για να πετύχετε τους στόχους σας, με προστασία κατά της πιτυρίδας για εκθαμβωτικά μαλλιά

Τα όμορφα μαλλιά ενισχύουν την αυτοπεποίθησή μας. Γι’ αυτό, στις δύσκολες προκλήσεις που επιφυλάσσει η ζωή, είναι σημαντικό ότι η εμφάνιση και η ψυχολογία μας είναι στα καλύτερά τους, για να έχουμε την αυτοπεποίθηση που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι σωστές επιλογές μπορούν να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σας και, συνεπώς, την επίδοσή σας ώστε να είστε στο 100% έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την κάθε πρόκληση.

Το να δείχνετε στα καλύτερά σας, από την κορφή ως τα νύχια, δεν σας χαρίζει απλώς τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πλήθος, αλλά σας δίνει και την ώθηση να ξεπεράσετε κάθε πρόκληση. Μην αφήσετε τα ξηρά μαλλιά και τις λευκές νιφάδες στους ώμους σας να σταθούν εμπόδιο. Ευτυχώς, οι  επιστήμονες της Head & Shoulders έχουν εφεύρει μία προηγμένη σειρά σαμπουάν που χαρίζουν στα μαλλιά σας τέλεια εμφάνιση και αίσθηση, ενώ καταπολεμούν με ταχείς ρυθμούς τις λευκές νιφάδες πιτυρίδας.
Η τελευταία σειρά των σαμπουάν της Head & Shoulders είναι σχεδιασμένη με βάση την πιο προηγμένη αντιπιτυριδική φόρμουλα στην αγορά. Με την ασύγκριτη ικανότητά τους να αφήνουν τα μαλλιά σε τέλεια κατάσταση και να εξαφανίζουν μέχρι και την παραμικρή νιφάδα πιτυρίδας*, διασφαλίζουν ότι η βασική αιτία της πιτυρίδας δεν μπορεί να κρυφτεί πουθενά στο τριχωτό της κεφαλής. Τα σαμπουάν αυτά σας δίνουν την ικανότητα να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση, με την αυτοπεποίθηση ότι έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.


Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Η νέα σειρά σαμπουάν Head & Shoulders συνδυάζει όλα τα κατάλληλα συστατικά που θα αφήσουν τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας σε άψογη κατάσταση, εμποδίζοντας την πιτυρίδα να κρυφτεί στα μαλλιά σας...
•    Βαθύς και αποτελεσματικός καθαρισμός: Ένα εξειδικευμένο μείγμα συστατικών σάς χαρίζει καθαρά μαλλιά και 100% μείωση της πιτυρίδας από το πρώτο κιόλας λούσιμο.
•    Στοχεύει στα σημεία όπου κρύβεται η πιτυρίδα: Τα μοναδικά μόρια ZPT (πυριθειόνη του ψευδαργύρου) που εμπεριέχονται στο Head & Shoulders διασφαλίζουν ότι τα μικρόβια που προκαλούν πιτυρίδα δεν μπορούν να κρυφτούν στο τριχωτό της κεφαλής.
•    Αποδεδειγμένη αντιπιτυριδική αποτελεσματικότητα με παρατεταμένη διάρκεια: Η φόρμουλα Actizinc των προϊόντων Head & Shoulders με μόρια ZPT και ανθρακικό ψευδάργυρο καταπολεμά ακόμη και την παραμικρή νιφάδα, για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το ξέπλυμα. 
•    Προσαρμοστική Έξυπνη Τεχνολογία (AST): Διασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα της φόρμουλας κατά των λευκών νιφάδων όταν τη χρειάζεστε περισσότερο (ακόμη και στο διάστημα ανάμεσα σε λουσίματα)
•    Φορμάρισμα μαλλιών: Η φόρμουλα φροντίδας προστατεύει την τρίχα, διευκολύνοντας το φορμάρισμα των μαλλιών.


  * Την ορατή πιτυρίδα με κανονική χρήση