Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού στην Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ

O Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κύριος Κώστας Καδής επισκέφθηκε την Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ. Τον Υπουργό υποδέχθηκαν οι Γενικοί Διευθυντές και η Διεύθυνση της Σχολής. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τα μέλη της Διεύθυνσης και το Διδακτικό Προσωπικό και να ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες απόψεις για το έργο που επιτελεί η Σχολή. Η Σχολή παρέδωσε στον Υπουργό υπόμνημα με εισηγήσεις και αιτήματα που αφορούν στα δικαιώματα των μαθητών που φοιτούν στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει τους μαθητές της Σχολής σε γενική συγκέντρωση στον χώρο της κεντρικής αυλής. Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, ο Υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους και στις αίθουσες διδασκαλίας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές της Σχολής. Αναντίλεκτα, η επίσκεψη του Υπουργού έδωσε την ευκαιρία στη μαθητιώσα νεολαία να εκφράσει τις απόψεις της για το εκπαιδευτικό σύστημα της Κύπρου και τα δρώμενα που αφορούν σ’ αυτό.

Ο Υπουργός τόνισε την ανάγκη στενής συνεργασίας Υπουργείου Παιδείας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο που επιτελεί η Σχολή Φόρουμ.