"Οποιαδήποτε ομάδα προωθεί την πόλη μας, θα μας έχει κοντά της."

«ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ» ΕΙΠΕ Ο Κ. ΓΑΛΑΝΟΣ
Με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Α.Ε.ΑΜ
Στο κτίριο όπου στεγάζεται προσωρινά ο Δήμος Αμμοχώστου στη Λεμεσό, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αμμόχωστος, Leif Nilsson, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Αμμοχώστου, κ. Αλέξη Γαλανό. 


Ο κ. Γαλανός ενημερώθηκε για την επαναδραστηριοποίηση της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, την πρόοδό της στο φετινό πρωτάθλημα (βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από τις Απόλλων Ladies) αλλά και τους στόχους που έχουν τεθεί για τα επόμενα χρόνια. 
«Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο και την Αμμόχωστο στην Ευρώπη παίζοντας στο Champions League» είπε ο κ. Nilsson, που ανέφερε ακόμα το όραμά του για δημιουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου για κορίτσια και την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή.

«Η οποιαδήποτε ομάδα δημιουργείται και προωθεί την πόλη μας, ωθώντας και τους νέους στον αθλητισμό, θα μας έχει –ηθικά τουλάχιστον- κοντά της» ήταν τα λόγια του κ. Γαλανού, ο οποίος σημείωσε πως θα προωθήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο αίτημα της Α.Ε.ΑΜ ώστε η ομάδα να τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμμοχώστου.