Η ανανεωμένη υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου ανοίγει και επίσημα τις πόρτες της με μια γιορτή

Μετά από μια επιβλητική, ριζική ανανέωση η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου πραγματοποιεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στις 12:00, τα επίσημα εγκαίνιά της και υποδέχεται φίλους και καταναλωτές σε μια ανοικτή γιορτινή εκδήλωση. 

Η ανακαινισμένη υπεραγορά διαθέτει μεγαλύτερα, άνετα φρέσκα τμήματα πλούσια σε ποικιλία. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν καθημερινά μεγάλη γκάμα αγαπημένων επώνυμων προϊόντων, καθώς και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην ποιότητα που χαρακτηρίζουν τις υπεραγορές, σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φρεσκομαγειρεμένα φαγητά σε πολύ χαμηλές τιμές στην νέα καφετέρια.

Όλοι είναι προσκεκλημένοι στο κεντρικό κατάστημα της Λεμεσού για να απολαύσουν μια μέρα γεμάτη διασκέδαση, φαγητό και ποτό για όλη την οικογένεια, όπως επίσης και αποκλειστικές προσφορές εντός της υπεραγοράς.

Τα εγκαίνια της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου θα τελεστούν στις 12:00 με αγιασμό από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αμαθούντος κ. Νικόλαο και τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Τον τόνο της διασκέδασης θα δώσουν οι δημοφιλείς παραγωγοί Τάσος Τρύφωνος και Δήμητρα Γεωργίου με ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00. Παράλληλα, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα και να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους Mickey Mouse, από τις 12:30 μέχρι τις 14:30.

Η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου λειτουργεί κανονικά και σας περιμένει στον ανακαινισμένο της χώρο για τα καθημερινά σας ψώνια.

 

Σχετικά με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ:
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι η μεγαλύτερη κυπριακή και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στη χώρα με 10 καταστήματα και 1200 εργαζόμενους. Οι ΑΛΦΑΜΕΓΑ μετατρέπουν τις αγορές σε ευχάριστη οικογενειακή εμπειρία έχοντας πλούσιο φάσμα προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές, εκπαιδευμένο προσωπικό για άψογη εξυπηρέτηση και εξαντλητικούς ελέγχους ποιότητας. 
Οι Υπεραγορές έχουν πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο Investors In People, το μοναδικό διεθνώς αναγνωριζόμενο πρότυπο ποιότητας στον τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Με ένα δραστήριο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνική ζωή της χώρας.