Οι δημοφιλέστερες χριστουγεννιάτικες αγορές για το 2014 στην Κύπρο

Οι επιλογές των Κυπρίων κατά την περίοδο των γιορτών σύμφωνα με τις πωλήσεις των καταστημάτων Public
Τα Public Κύπρου παρουσιάζουν, σύμφωνα με τις πωλήσεις του 2014 κατά την περίοδο των γιορτών, τις επιλογές των κυπρίων στις αγορές τεχνολογίας, επικοινωνίας και πολιτισμού. Η τεράστια γκάμα προϊόντων στους τομείς της τεχνολογίας, του παιχνιδιού, του βιβλίου, της μουσικής και του gaming έθεσε τα καταστήματα  Public ως απόλυτο προορισμό για τις χριστουγεννιάτικες αγορές των κύπριων καταναλωτών το 2014.
Η άφιξη του δημοφιλέστερου παιχνιδιού  PS3 FIFA 2015 στα καταστήματα Public δεν άφησε κανένα gamer αδιάφορο. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου αγόρασαν το αγαπημένο τους παιχνίδι και οι περισσότεροι συνδύασαν την αγορά του με την πρωτοποριακή ολοκαίνουργια κονσόλα PS4 500GB.


Το παιχνίδι σημείωσε αυξημένες πωλήσεις στα Public που προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία ποιοτικών παιχνιδιών για όλους τους μικρούς φίλους. Το παιχνίδι HOT WHEELS CARS βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων στον τομέα του παιχνιδιού. 
Στον τομέα της τεχνολογίας, την περίοδο των γιορτών το Galaxy Tab 3 (10,1") της Samsung βρέθηκε στην πρώτη θέση των αγορών αφού σχεδιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των  καταναλωτών. Η Samsung λάνσαρε την νέα της δημιουργία και οι κύπριοι στις χριστουγεννιάτικες αγορές διάλεξαν το ολοκαίνουργιο κινητό σε χρώμα μπλε.  
Στον τομέα του πολιτισμού η συγγραφέας Victoria Hislop με τη νέα της επιτυχία «Η Ανατολή» χάρισε στους βιβλιόφιλους ένα ευχάριστο ανάγνωσμα. Το αριστούργημα ξεχώρισε στις πωλήσεις βιβλίου σε όλα τα καταστήματα Public στην Κύπρο.  
Η αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων του 2013 σε παραγωγή της Walt Disney Animation Studios “FROZEN” κράτησε συντροφιά στους μικρούς φίλους στις διακοπές των γιορτών από τα Public. 
Οι νέοι διάλεξαν να αγοράσουν το νέο άλμπουμ του διάσημου συγκροτήματος της pop «One Direction Four». 
Οι λάτρεις της προηγμένης τεχνολογίας και του θεάματος αγόρασαν από τα Public την 3D LED, 42 ιντσών τηλεόραση LG 42LB650 που προσφέρει στους τυχερούς θεατές της μια μοναδική, πεντακάθαρη και εντυπωσιακή εικόνα. 
Τα τρία καταστήματα Public στην Κύπρο πρόσφεραν και αυτές τις γιορτές στον καταναλωτή κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας όπως laptops, tablets, κινητά, computers, gadgets και τη μεγαλύτερη γκάμα accessories για να τα συνδυάσουν, κορυφαίες τηλεοράσεις, όλες τις κονσόλες gaming καθώς και τη μεγαλύτερη ποικιλία βιβλίων στο νησί.
Επικοινωνία, τεχνολογία, πολιτισμός, όλα είναι Public.