Stoli Original Bar & Club Awards 2014

Tα Βραβεία που συνεχίζουν να οριοθετούν το επίπεδο των χώρων εστίασης στην Κύπρο! Ο θεσμός που δημιούργησε η Stolichnaya Premium Vodka, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων χώρων νυκτερινής διασκέδασης όπως αυτά ψηφίζονται από τους καταναλωτές και ιδιοκτήτες των Bars & Clubs.

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη διοργάνωση του πρώτου Stoli Original Bar & Club Awards και για τέταρτη συνεχή χρονιά ο θεσμός αυτός επανέρχεται και βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά καινοτομώντας ξανά σε αυτή την εορταστική συνεύρεση. 
Εκπρόσωποι των Bars & Clubs, μετά από μία χρονιά σκληρής δουλειάς με στόχο την συνεχή και καινοτόμα αναβάθμιση στον χώρο της νυκτερινής διασκέδασης αλλά και πλήθος κόσμου, συνευρέθηκαν ξανά στο Pavilion.  Μια βραδιά που φέρνει τους ίδιους ιδιοκτήτες bars και clubs ολόκληρης της Κύπρου σε θέση αναμονής προσμένοντας να γευτούν την απόλυτη αναγνώριση, που δεν είναι άλλη από  την επίσημη ανάδειξη και προτίμηση του χώρου τους από τον κόσμου που τους επιλέγει για  τις νυκτερινές του εξόδους.
Καινοτομία φέτος αποτέλεσε και ο τρόπος ψηφοφορίας. Το 50% των ψήφων προερχόταν από ιδιοκτήτες bars και clubs οι οποίοι ψήφησαν τους  χώρους που πίστευαν ότι προσφέρουν υψηλού επιπέδου διασκέδαση πέραν των δικών τους. Για  το υπόλοιπο 50%, ερχόταν το ίδιο το κοινό που απλά ψήφησε τους αγαπημένους του χώρους. Με αυτό τον τρόπο διαφυλάχτηκε ακόμη περισσότερο η ακεραιότητα και η αντικειμενικότητα του διαγωνισμού.
H κορύφωση των Stoli Original Bar & Club Awards 2014 , ήρθε με την Τελετή Απονομής των νικητήριων μαγαζιών της κάθε κατηγορίας που έγινε στις 12 Φεβρουαρίου στο Pavilion Hall. Ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος σε ένα τεράστιο club σε συνδυασμό με τα συναρπαστικά και Original shows. Η ξεχωριστή αυτή βραδιά ξεκίνησε με τη μουσική επιμέλεια του Μr Styles και συνέχισε με τους απολαυστικούς Otherview,  πολυβραβευμένους  καινοτόμους  χορευτές Pastels, και τον εξαιραιτικά διασκεδαστικό Toni Sfino και Playmates, προσέφεραν στους εκλεκτούς οπαδούς και φίλους της Stolichnaya Premium Vodka, από τους χώρους των MME, Επιχειρήσεων, Τηλεόρασης και των Χώρων Εστίασης και Διασκέδασης του τόπου μια τρομερά ανεπανάληπτη εμπειρία!

Ο θεσμός και συνάμα η απόλυτη γιορτή  πρόσφερε στους παρευρισκομένους και μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την ίδια την παρουσίαση να γίνεται από τους,  Δημήτρη Ουγγαρέζο, Κώστα Μαρτάκη και την Josephine. 

Μεγάλοι χορηγοί της βραδιάς ήταν η Αmathus Travel, Pavilion Hall, TNT express και Intercollege συνδεδεμένο με το Πανεπιστίμιο Λευκωσίας και χορηγοί επικοινωνίας ο ANT1 και Deejay 93.5
Ανακοινώθηκαν επίσης και οι 2 μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού ψηφοφορίας για το τετραήμερο ταξίδι και διαμονή στο πολυτελέστατο ΝΤΟΥΜΠΑΙ.  

Την συνολική επιμέλεια παραγωγής ανάλαβε η Beyond Entertainment.