Juicynista: O νέος Facebook διαγωνισμός του χυμού ΕΝΑ

Ένας μοναδικός χυμός πρέπει να έχει και ένα μοναδικό στυλ. Ο χυμός ΕΝΑ με το μοναδικό στυλ του και την απολαυστική γεύση του, αποδεικνύει πως το φρέσκο είναι πάντα...στη μόδα! 

Ψάχνεις για κάτι tasty, trendy και πάνω απ’ όλα fresh; Τότε ψάχνεις για τον χυμό ΕΝΑ. Και εμείς ψάχνουμε για ένα σχεδιαστή μόδας για να σχεδιάσει το νέο t-shirt του χυμού ΕΝΑ! 

Μπες στο νέο app του ΕΝΑ στο Facebook “JUICYNISTA” από τις 4 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι τις 4 Μαρτίου 2015 για να λάβεις μέρος στον πιο tasty, trendy, fresh διαγωνισμό! Σχεδίασε το δικό σου μοδάτο και “ζουμερό” t-shirt επιλέγοντας το στυλ που σου αρέσει και τα σχέδια και χρώματα που σε εκφράζουν. Κάνε share τη δημιουργία σου και μάζεψε όσες περισσότερες ψήφους μπορείς για να αναδειχθείς ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού. Μπορείτε να βρείτε το app στο 
https://www.facebook.com/EnaJuice/app_722314071183149

Οι 50 συμμετοχές με τη μεγαλύτερη βαθμολογία θα μπουν σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 12 νικητές. Συγκεκριμένα, 10 τυχεροί θα κερδίσουν κιβώτια από την αγαπημένη τους γεύση χυμού ΕΝΑ, ενώ οι δύο μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν χυμούς ΕΝΑ για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ακόμα, τα καλύτερα σχέδια θα τυπωθούν σε μπλουζάκια και θα δοθούν σαν επιπρόσθετο δώρο.


Χυμοί ΕΝΑ. Πρώτη γεύση, αμέτρητη απόλαυση!