Πρωτότυπα μαγειρικά σκεύη Pyrex ATTRACTION μόνο στα Carrefour!

Ό,τι καλύτερο για την κουζίνα σας!

Οι υπεραγορές Carrefour Κύπρου δίνουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να αποκτήσουν τα καινοτόμα μαγειρικά σκεύη «Pyrex ATTRACTION».

Από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 30 Απριλίου 2015, τα μαγειρικά σκεύη «Pyrex ATTRACTION» θα διατίθενται από την Carrefour Κύπρου με 45% έκπτωση, με τη συμπλήρωση ειδικών κουπονιών που θα διανέμονται στους καταναλωτές με τις αγορές τους. Για κάθε αγορά αξίας €5 στις υπεραγορές Carrefour αντιστοιχεί ένα κουπόνι.
 
Η σειρά «Pyrex ATTRACTION» περιλαμβάνει μια συλλογή σκευών μαγειρικής εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, όπως κατσαρόλες, τηγάνια και wok. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους με τις αποσπώμενες πλαϊνές λαβές των σκευών, διευκολύνει το μαγείρεμα ενώ παράλληλα προσφέρει κομψότητα στο σερβίρισμα. Τα σκεύη της σειράς «Pyrex ATTRACTION»  επιτρέπουν το σερβίρισμα κατευθείαν από την κουζίνα στο τραπέζι ενώ ταιριάζουν σε όλους τους τύπους κουζίνας.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο στις υπεραγορές Carrefour Columbia, Κάτω Πολεμίδια, Πάφο, Λάρνακα, Παραλίμνι, Mall of Cyprus και Mall of Engomi.