Μέχρι και €1.000 από τη σοκολάτα Galaxy®

Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό «Ξύσε, Απάντησε, Κέρδισε», η σοκολάτα Galaxy® σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μέχρι και €1.000 για ψώνια... όπως εσύ θες! 

Πολλοί νικητές έχουν ήδη κερδίσει μεγάλα χρηματικά ποσά και έκαναν τα ψώνια τους ακριβώς όπως ήθελαν αυτοί! Τα €500 και €1.000 όμως αναζητούν ακόμη τον τυχερό που θα τα κάνει δικά του!  

Εσύ τι περιμένεις; Τρέξε σήμερα στην πλησιέστερη υπεραγορά! Προμηθεύσου με μία ή και περισσότερες πολυσυσκευασίες Galaxy®, ξύσε το κουπόνι που θα βρεις στο εσωτερικό και απάντησε σε μία ερώτηση. 

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε πολλά χρηματικά ποσά, ζώντας ταυτόχρονα σοκολατένιες στιγμές παρέα με Galaxy®. Γιατί κάθε στιγμή είναι μοναδική και αξίζει να την απολαμβάνεις όπως απολαμβάνεις μια σοκολάτα Galaxy®. Και όταν με κάθε Galaxy® διεκδικείς την ευκαιρία να κερδίσεις έως και €1000 για ψώνια όπως εσύ θες, η κάθε στιγμή γίνεται ακόμα πιο μοναδική! 

Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με τον διαγωνισμό, στη σελίδα της Galaxy® στο Facebook (www.facebook.com/GalaxyCyprus).

Οι fans της Galaxy® που επιθυμούν να ακολουθούν όλες της ενέργειες και τα νέα της αγαπημένης τους σοκολάτας, μπορούν να κάνουν Like στη σελίδα της στο Facebook (https://www.facebook.com/GalaxyCyprus).