Υπηρεσία Fax-on-Email από τη Cyta

Η Cyta προσφέρει, από την 1η  Μαρτίου 2015, τη νέα υπηρεσία Fax-on-Email για ηλεκτρονική  παραλαβή, αποστολή και διαχείριση των φαξ. 

Η νέα υπηρεσία αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Cyta για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, ενισχύοντας τις προσπάθειές τους για βελτίωση της επιχειρηματικότητάς τους. Βασικά  πλεονεκτήματα της υπηρεσίας είναι η αποτελεσματική ηλεκτρονική διαχείριση, η εξοικονόμηση χρόνου και η αύξηση της παραγωγικότητας, η διαρκής επικοινωνία,  από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή και η εξοικονόμηση σε χαρτί και εξοπλισμό. 

Με την υπηρεσία Fax-on-Email, ο αριθμός που χρησιμοποιείται ως φαξ μετατρέπεται σε ηλεκτρονική διεύθυνση, στη μορφή αριθμός@cytafaxservice.com.cy. Οι χρήστες με λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hosted Exchange, μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το όνομα της εταιρείας τους, αριθμός@όνομαεταιρείας.com.cy.

Επιλέγοντας την υπηρεσία Fax-on-Email, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους τις ακόλουθες λειτουργίες: 

•    αποστολή και παραλαβή φαξ, ως συνημμένα αρχεία PDF,
•    επιβεβαίωση αποτελέσματος αποστολής,
•    τήρηση ιστορικού αποστολής/παραλαβής,
•    αποστολή, κοινοποίηση και προώθηση σε περισσότερους από έναν παραλήπτες και
•    ηλεκτρονική αρχειοθέτηση.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy ή να επικοινωνήσουν με τον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο στη Cyta ή να καλέσουν, χωρίς χρέωση, το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης 132.