Η ΟΠΑΠ Κύπρου ξανά δίπλα στους αθλητές κορυφής

Σε σύντομη και απλή τελετή που έγινε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 στα Γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Δημήτρης Αλετράρης ανακοίνωσε τη συνέχιση του προγράμματος στήριξης των κορυφαίων αθλητών του τόπου.


Απευθυνόμενος στους αθλητές ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Αποτελείτε την αυθεντική εικόνα του κυπριακού αθλητισμού, αποτελείτε τα πρότυπα για χιλιάδες παιδιά και νέους που θέλουν να σας αντιγράψουν! Συνεχίστε την προσπάθειά σας με δύναμη και αφοσίωση στις αξίες του αθλητισμού, οι οποίες είναι οι μόνες που επενδύουν με καθαρότητα και μεγαλοπρέπεια τις όποιες νίκες και επιτυχίες. Ξεχωρίζετε όχι μόνο για τις αθλητικές σας επιτυχίες, αλλά και για το ήθος σας! Να νοιώθετε ότι πέρα από το στήριγμα της οικογένειάς σας θα έχετε διαρκώς και τη δυνατή στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου. Αυτή τη διαβεβαίωση μεταφέρουμε και στην ηγεσία των αθλητικών μας φορέων, ΚΟΑ και ΚΟΕ, φορείς που ήδη νοιώθουν την πολύπλευρη και πολυσήμαντη βοήθειά μας».

Ο κύριος Αλετράρης εξέφρασε και την ικανοποίηση του και για το γεγονός ότι στην πρόσφατη τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του τόπου, οι επτά από τους πρώτους δέκα ήταν αθλητές που χορηγεί άμεσα η ΟΠΑΠ Κύπρου, ενώ οι άλλοι τρεις, στηρίζονται έμμεσα μέσα από τις επιχορηγήσεις που παρέχει στις Ομοσπονδίες τους. «Επιβεβαίωση των επιλογών μας αλλά και δικαίωση των προσπαθειών σας!» κατέληξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας προσθέτοντας. 

Η άμεση χορηγία της ΟΠΑΠ καλύπτει τους αθλητές κορυφής Παύλο Κοντίδη, Γιώργο Αχιλλέως, Κυριάκο Ιωάννου, Ελένη Αρτυματά, Κυριακή Κουττούκη, Νεκταρία Παναγή, Απόστολο Παρέλλη, Ανδρέα Καριόλου, Ραμόνα Παπαϊωάνου, Λεοντία Καλλένου και Καρολίνα Πελενδρίτου. Με σύντομες δηλώσεις τους οι αθλητές ευχαρίστησαν την ΟΠΑΠ για τη διαχρονική στήριξη που τους παρέχει και υποσχέθηκαν ότι θα μετατρέψουν τη χορηγία σε νίκες και επιτυχίες για την Κύπρο μας.

Τις ευχαριστίες τους στην ΟΠΑΠ Κύπρου μετέφεραν τόσο η πρόεδρος του ΚΟΑ Κλέα Παπαέλληνα όσο και ο κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού εκ μέρους  της ΚΟΕ,  τονίζοντας ότι σε καιρούς δύσκολους για τον τόπο, η στήριξη της ΟΠΑΠ είναι καθοριστική στους σχεδιασμούς και επιτυχίες του κυπριακού αθλητισμού.