Συνεργασία της Gruppo Campari με τη Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ

Η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς  Λτδ, η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα  εισαγωγής και διανομής αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών στην Κύπρο, μετά από την επιτυχή αντιπροσώπευση των προιόντων της Gruppo Campari στη Ρουμανία και την Κροατία, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με την Gruppo Campari ως ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της και στην Κυπριακή αγορά. 

 Τα αλκοολούχα ποτά Campari, Aperol, Wild Turkey, Ouzo 12, Old Smuggler, Carolans, Frangelico, και Cinzano είναι μερικές από τις μάρκες της Gruppo Campari οι οποίες θα πωλούνται από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς στην Κυπριακή αγορά. 
Η εταιρεία Gruppo Campari  ιδρύθηκε  το 1860, όταν πρωτοεμφανίστηκε το απεριτίφ Campari και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των premium αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης  Διανομείς  Λτδ, διευρύνει την γκάμα προϊόντων της με νέες premium μάρκες γνωστές και αγαπητές στο καταναλωτικό κοινό. 
Τα εξαίρετα προιόντα της Gruppo Campari καθώς και η  πλούσια παράδοση τους, σε συνδυασμό με τη γνώση και εμπειρία της Κυπριακής αγοράς από τη Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, αποτελούν εξαίρετο συνδυασμό για την επιτυχή προώθηση των βραβευμένων αυτών προϊόντων.