ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Για 7η χρονιά χορηγός της «Διαδρομής Αγάπης»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, και για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ήταν χορηγός της εκδήλωσης «Διαδρομή Αγάπης», που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 26-29 Μαρτίου από τον φιλανθρωπικό σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή». 

Η «Διαδρομή Αγάπης» είναι μια τετραήμερη, παγκύπρια, πορεία μοτοσικλετιστών που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι νέοι που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου. Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» γίνονται εισφορές προς τον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» ο οποίος στηρίζει ψυχολογικά καρκινοπαθή παιδιά εκπληρώνοντας ευχές τους και ενισχύει οικονομικά τις οικογένειες των παιδιών αυτών. 

Το προσωπικό της εταιρείας υποδέχτηκε με θέρμη τους μοτοσικλετιστές στο πρατήριο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λάρνακα και για ακόμη μία χρονιά συνεισέφερε έμπρακτα στον έρανο που πραγματοποιήθηκε. Η κ. Λευκαρίτη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, συνεχάρη τους μοτοσικλετιστές για το έργο τους και τις προσπάθειες που καταβάλλουν διαχρονικά για την υποστήριξη του συγκεκριμένου σκοπού.