Η EUROPA DONNA έχει κοντά της την επιστήθια φίλη της

Η ΟΠΑΠ Κύπρου ενισχύει το πρόγραμμα «ΣτηριΖΩ»

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, συνεχίζει για άλλη μια χρονιά την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος «ΣτηρίΖΩ» μέσω του οποίου η EUROPA DONNA στηρίζει ψυχολογικά και συναισθηματικά τις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Με την επαναλαμβανόμενη χορηγία της ΟΠΑΠ εξασφαλίζεται η παρουσία ψυχολόγου σε παγκύπρια βάση, για να προσφέρει ψυχολογική και συμβουλευτική αρωγή  τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε οικογενειακό και ομαδικό. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρίας Αγάθη Μανναρίδου, παρέδωσε την σχετική επιταγή στην πρόεδρο της EUROPA DONNA Εύη Παπαδοπούλου, εκφράζοντας την ευαρέσκειά του για το έργο που επιτελείται. 

«Ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν τη γυναίκα-τη μάνα, την αδελφή, τη σύντροφο, τη φίλη, την κόρη-, η ΟΠΑΠ επιχορηγεί με συγκίνηση για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα ΣτηρίΖΩ, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες ψυχολογικής και συναισθηματικής στήριξης» είπε ο κύριος Αλετράρης, βεβαιώνοντας ότι «η ΟΠΑΠ Κύπρου θα παραμείνει ειλικρινής σύμμαχος σε κάθε αγώνα της κυπριακής κοινωνίας, όπως με συνέπεια κάνει εδώ και σαρανταπέντε χρόνια».

Η κυρία Παπαδοπούλου ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την διαχρονική στήριξή της, τονίζοντας ότι «με αυτή μπορούν να λειτουργούν ουσιαστικά και αποδοτικά τα προγράμματα της EUROPA DONNA προς όφελος δεκάδων εκατοντάδων γυναικών του τόπου μας», επισημαίνοντας ότι «μέσω της χορηγίας του προγράμματος «ΣτηρίΖΩ» η ΟΠΑΠ Κύπρου και η EUROPA DONNA επιδιώκουμε την κατανόηση και διαχείριση των συναισθημάτων των ατόμων με διάγνωση καρκίνου του μαστού, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, αυτών και των οικογενειών τους». Υπενθύμισε επίσης ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει και το άλλο μεγάλο πρόγραμμα της EUROPA DONNA, «Επιστήθιες φίλες» το οποίο προσφέρει στις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του μαστού, τη δυνατότητα να έχουν δωρεάν την πρώτη πρόσθεση, την πρόσθεση εξωτερικής σιλικόνης, τον ειδικό στηθόδεσμο, καθώς και στήριξη και βοήθεια εξειδικευμένης Νοσηλεύτρια Μαστού. 

Η εταιρία ΟΠΑΠ Κύπρου,  πέρα από τη στήριξη των προγραμμάτων της EUROPA DONNA , προωθεί επίσης την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού.
 

ΛΕΖΑΝΤΑ
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης παραδίνει τη σχετική χορηγία στην πρόεδρο της EUROPA DONNA Εύη Παπαδοπούλου.