Νέες εφαρμογές personalCloud και liveSports για τους πελάτες RED

Η Cytamobile-Vodafone, τηρώντας τις υποσχέσεις της προς τους πελάτες της, ιδιώτες και επαγγελματίες, που επέλεξαν προγράμματα RED, μέσα από τα οποία μπορούν να έχουν μέχρι και απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS και πολλά MB για ξέγνοιαστο σερφάρισμα στο διαδίκτυο, ενισχύει ακόμη περισσότερο την πιο ολοκληρωμένη πρόταση επικοινωνίας στην αγορά, με δύο νέες εφαρμογές, τις ‘personalCloud’ και ‘liveSports’.  

  Με την εφαρμογή personalCloud, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν προσωπικό χώρο  για να αποθηκεύουν εύκολα και με ασφάλεια, επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία. Ταυτόχρονα, μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σ΄αυτά από όλες τους τις συσκευές (smartphone, laptop & tablet) όπου κι αν βρίσκονται.

Ο διαθέσιμος όγκος που περιέχει το personalCloud διαφέρει ανάλογα με το πακέτο RED που διαθέτει ο πελάτης. Συγκεκριμένα:

Πακέτο RED    Όγκος personalCloud
      RED1             1GB
      RED2             2GB
      RED3             3GB
      RED4             5GB

Η εφαρμογή είναι  διαθέσιμη αποκλειστικά για τους πελάτες των προγραμμάτων RED και προϋποθέτει εγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της Cytamobile-Vodafone. Μέσω της ιστοσελίδας, οι πελάτες μπορούν αν επιθυμούν, να αποκτήσουν επιπρόσθετο χώρο αποθήκευσης, αγοράζοντας συνδρομή για πακέτα των 10GB προς €1.39 το μήνα συμπ. ΦΠΑ.

  Με την εφαρμογή liveSports, οι πελάτες μπορούν να έχουν στο κινητό τους τις καλύτερες φάσεις και γκολ του Κυπριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League και του UEFA Europa League. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες της Cytamobile-Vodafone. Οι πελάτες με πρόγραμμα RED4, μπορούν να την κατεβάσουν και τη χρησιμοποιήσουν άμεσα εντελώς δωρεάν, ενώ οι πελάτες άλλων προγραμμάτων μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν αφού αγοράσουν συνδρομή μέσω του Vodafone live! προς €1.01/ εβδομάδα. Παράλληλα, ισχύει χρέωση Mobile Internet ανάλογα με το πρόγραμμα που διαθέτει ο πελάτης.

Οι δύο εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο App Store και στο Google play.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα 
www.cytamobile-vodafone.com ή να καλέσουν το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta, χωρίς χρέωση, στο 132.