Η πρόληψη είναι ευθύνη όλων μας!

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους για 14 συνεχόμενη χρονιά στον αγώνα για την Πυρασφάλεια. Με κεντρικό μήνυμα «Η πρόληψη είναι ευθύνη όλων μας» διοργανώνεται η Παγκύπρια Εβδομάδα Πυρασφάλειας από τις 20 – 26 Απριλίου 2015, που τελεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνά Νικολάου.

Η τελετή έναρξης της Εβδομάδας Πυρασφάλειας έγινε με Δημοσιογραφική Διάσκεψη στις 20 Απριλίου, στα νέα Κεντρικά Γραφεία του Ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS,  Λεωφόρο Ακροπόλεως 17 στη Λευκωσία. Πάγιος στόχος της Εβδομάδας Πυρασφάλειας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και σωστής αντιμετώπισης των κινδύνων που ελλοχεύουν από ενδεχόμενη εκδήλωση πυρκαγιάς. Οι κοινές προσπάθειες στη διάρκεια του χρόνου είναι συνεχείς και κορυφώνονται στο πλαίσιο της Εβδομάδας, υπενθυμίζοντας και προβάλλοντας έντονα τα μηνύματα της Πυρασφάλειας μέσα από συντονισμένες δραστηριότητες.

Κορύφωση της Εκστρατείας Πυρασφάλειας θα αποτελέσει η εκδήλωση στο εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall στην Πάφο, το Σάββατο 25 Απριλίου στις 11:00πμ. H εκδήλωση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ζωντανή σύνδεση με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και την εκπομπή «Παιδιά Στον Αέρα», άσκηση πυρόσβεσης, έκθεση πυροσβεστικών οχημάτων και εξοπλισμού καθώς και δραστηριότητες για τα παιδιά. Θα προσφερθούν Πυροσβεστήρες, συμβολικά δώρα και ενημερωτικό υλικό για την Πυρασφάλεια.