Αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις από την ΜΤΝ Business στην Wargaming.Net

Η ΜΤΝ Business, ο επιχειρηματικός βραχίονας της ΜΤΝ, καλωσορίζει την Wargaming.Net, τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο των διαδικτυακών παιχνιδιών μάχης με έδρα την Κύπρο. Η συμφωνία έρχεται μετά την απόφαση του ψυχαγωγικού κολοσσού να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με το τεράστιο διεθνές δίκτυο που διαθέτει και μέσω του οποίου παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες στους χρήστες των παιχνιδιών της.
Η ΜΤΝ Business θα παρέχει στην Wargaming υπηρεσίες συνεγκατάστασης στο Κέντρο Δεδομένων της ΜΤΝ στα Λατσιά, στην Λευκωσία καθώς και διεθνείς υπηρεσίες συνδεσιμότητας μεταξύ Κύπρου και των ευρωπαϊκών κέντρων δεδομένων της Wargaming. 

Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η εξειδίκευση του προσωπικού της ΜΤΝ ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που οδήγησαν την Wargaming να επιλέξει την MTN Business και την ομάδα της, μετά από εξαντλητική έρευνα των υποδομών των διαθέσιμων παρόχων.
Η ΜΤΝ Business προσφέρει στον πελάτη της υψηλής προστασίας υπηρεσίες συνεγκατάστασης στο υπερσύγχρονο Κέντρο Δεδομένων που διαθέτει και προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες συνδεσιμότητας μέσω του διεθνούς δικτύου της, το οποίο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας και βασίζεται σε τεχνολογίες MPLS.
Ο Philip van Dalsen, CEO της MTN, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη της Wargaming στην ΜΤΝ: «Η συνεργασία μας με μια δραστήρια, παγκόσμιας κλάσης εταιρία όπως η Wargaming δικαιώνει την επιμονή της ΜΤΝ να επενδύουμε σε εξοπλισμό, τεχνολογία και ανθρώπους, ώστε να έχουμε σήμερα ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δεδομένων στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτή η τιμητική συνεργασία είναι μια από τις πολλές, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η MTN Business είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε επιχείρηση που χρειάζεται ένα πλήρες φάσμα λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος που δραστηριοποιείται».
Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business, δήλωσε «Η ΜΤΝ Business έδωσε στην Wargaming τις αξιόπιστες και αποτελεσματικές  λύσεις που αναζητούσε στη Κύπρο για την άψογη εξυπηρέτηση του γιγάντιου δικτύου της. Είμαστε εδώ για να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελάτων μας».
Η MTN BUSINESS παρέχει τηλεπικοινωνιακές και τεχνολογικές υπηρεσίες εξειδικευμένες στις επιχειρήσεις. Αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών με γνώση και πείρα στις τηλεπικοινωνίες που, αξιοποιώντας τις υποδομές της ΜΤΝ, καλύπτει κάθε ανάγκη επικοινωνίας κάθε σύγχρονης κυπριακής επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους.
Η Wargaming.Net είναι βραβευμένη επιχείρηση στην δημιουργία ψηφιακού παιχνιδιού με έδρα την Κύπρο και ηγέτης στην μαζική free-to-play διαδικτυακή αγορά; με δραστηριότητα σε 17 χώρες και περισσότερους από 3.700 υπαλλήλους.