Ρεάλ VS Μπάρτσα & Γιούβε VS Μίλαν, Live Stream στην bet36

Ρεάλ VS Μπάρτσα & Γιούβε VS Μίλαν, Live Stream στην bet36

Την προηγούμενη εβδομάδα το ενδιαφέρον των φιλάθλων ήταν στραμμένο στην φάση των play-off του Euro 2016 και επομένως δεν είχαμε δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το ερχόμενο τριήμερο όμως έχει πάρα πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και πολλά μεγάλα ντέρμπι.

Σίγουρα το highlight είναι το El Clásico του Σαββάτου (19:15 μμ). Χάρη στο Live Streaming της bet365 θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε αυτήν στην σπουδαία  αναμέτρηση που έχει παράλληλα τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον (η Μπάρτσα έχει 3 βαθμούς περισσότερους από την Ρεάλ). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αναπάντεχη εκτός έδρας ήττα (έχασαν από την Σεβίλλη με 3-2), ένα στραβοπάτημα που εκμεταλλεύτηκαν οι μπλαουγκράνα (επικράτησαν με 3-0 επί της Βιγιαρεάλ) και έτσι πέρασαν στην πρώτη θέση της La Liga. Η πρόσφατη παράδοση θα λέγαμε πως είναι υπέρ των μερένχες καθώς στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια που υποδέχθηκαν την Μπαρτσελόνα ηττήθηκαν μόλις 1 φορά. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Μέσι έστω και για λίγα λεπτά ενώ η Ρεάλ δεν έχει σοβαρά προβλήματα. Ας ελπίσουμε λοιπόν πως σε ένα ακόμη El Clásico θα απολαύσουμε όμορφο θέαμα και πολλά γκολ (όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια).

Την ίδια μέρα αλλά λίγο αργότερα (21:45 μμ) θα διεξαχθεί ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι αυτό ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μίλαν. Η Μεγάλη Κυρία έχει μείνει πολύ πίσω στην διεκδίκηση του Campionato (-9 βαθμούς από την κορυφή) και χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα. Το καλό για τους γηπεδούχους είναι πως δεν έχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και πως στην έδρα τους εμφανίζονται αρκετά δυνατοί. Η Μίλαν μπορεί να έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με άλλες χρονιές όμως και πάλι δεν έχει φθάσει σε υψηλό επίπεδο. Βρίσκεται στην έκτη θέση και στο -7 από την κορυφή και έχει σαν κύριο στόχο την έξοδο στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Καταλαβαίνει κανείς πως οι δύο ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν και άλλους βαθμούς επομένως το ματς είναι αρκετά κρίσιμο. Και αυτό το ντέρμπι μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το Live Streaming της bet365!

Μπορεί αυτά τα δύο παιχνίδια να κλέβουν την παράσταση, υπάρχουν όμως και άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Για παράδειγμα, την Παρασκευή μπορείτε να δείτε τον αγώνα Νις–Λυών (21:30) και την Κυριακή την ίδια ώρα το ματς Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης. Επίσης έχετε την δυνατότητα να δείτε και αγώνες μπάσκετ : όσοι έχετε αϋπνίες δείτε τα ξημερώματα του Σαββάτου το Golden State Warriors - Chicago Bulls (05:30) και τα ξημερώματα της Κυριακής (02:30) το Αtlanta Ηawks Vs Cleveland Cavaliers!

H bet365 προσφέρει σε όλους τους πελάτες της υπηρεσίες δωρεάν Live Streaming! Για να απολαύσετε την δράση, απλά κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Ζωντανά” στην κορυφή της αρχικής σελίδας και επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε να δείτε.