ΡΕΦίνιο/επίμαχες (Απόλλων-Καρμιώτισσα)

Ο ΡΕΦίνιο παρακολούθησε τα στιγμιότυπα και σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις του αγώνα Απόλλων-Καρμιώτισσα...

*** Στο 23΄ ο Όρντος εκτέλεσε γρήγορα φάουλ για την Καρμιώτισσα όμως ο συμπαίκτης του που δέχθηκε την μπάλα ήταν εκτεθειμένος.

*** Στο 37΄ λάθος από τον Β΄ βοηθό που σημείωσε σε θέση οφσάιντ τον Πίεχ ο οποίος καλυπτόταν.

*** Στο γκολ με το οποίο ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 44΄ ο Πίεχ ήταν καλυμμένος.

*** Στο 45΄ ο Μπεντόγια ζήτησε πέναλτι. Ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά στη φάση και ορθά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

*** Στην επόμενη φάση ο Όρντος κάνει σιουτ και ο Βάλε αποκρούει. Ο Πάσεκ που πήρε το ριμπάουντ ήταν σε θέση οφσάιντ. Λάθος από τον Α΄βοηθό.

*** Στο 65΄ο Πίεχ ζήτησε πέναλτι μετά από πίεση αμυντικού. Όπως είπαμε αρκετές φορές παραβάσεις-πέναλτι σφυρίζονται μόνο όταν είναι η εσχάτη των ποινών. Εδώ ο διαιτητής ήταν σωστός καθώς ο Πίεχ έπεσε ουσιαστικά χωρίς να προκύπτει μαρκάρισμα. Στο ξεκίνημα της φάσης ο Πίεχ έφυγε περίπου ευρισκόμενος στην ευθεία με τους αμυντικούς και σωστά ο Α΄ βοηθός άφησε την σημαία κάτω.

*** Στο 80΄ ο Αντρέου έπαιξε την μπάλα με το χέρι και η Καρμιώτισσα εδικαιούτο πέναλτι. Όπως ξεκαθαρίζουν τα ριπλέι... πάει το χέρι του νεαρού στην μπάλα. Λάθος από τον διαιτητή.

*** Στο 85΄ ο Μπεντόγια έφυγε από οριακή θέση στην επίθεση. Όπως έχουμε πει πολλές φορές οι βοηθοί έχουν οδηγίες σε περιπτώσεις που έχουν εμφιβολίες να δίνουν πλεονέκτημα στον επιθετικό.

*** Στο 86΄ ο Πίεχ σημείωσε γκολ το οποιο λανθασμένα ακυρώθηκε από τον Α΄ βοηθό. Όπως ξεκαθαρίζει στις επαναληπτικές προβολές ο Πίεχ πήρε την μπάλα από αμυντικό.