Τάσος Προκοπίου (Κ.Ο.Α.) : "Επιβεβαιώνετε τα αισθήματα αλτρουισμού σας"

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου η 3η Αιμοδοσία του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρνακας-Αμμοχώστου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΜΕΛΟΥΣ του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσου Προκοπίου. Στον χαιρετισμό του ο κ. Προκοπίου δήλωσε :

"Συγχαίρω τους εμπνευστές και διοργανωτές της 3ης εκδήλωσης Αιμοδοσίας του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρνακας-Αμμοχώστου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Αμμοχώστου και συνάμα τους ευχαριστώ για ακόμα μια χρονιά για την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνουν, να τεθεί υπό την αιγίδα μου ως Μέλος του Δ.Σ. του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, η εκδήλωση αυτή.

Μια εκδήλωση στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων του Σ.Δ.Κ. όπου συμμετέχουν ενεργά και προβάλουν το σύνθημα «ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΤΕ ΖΩΕΣ» και επιβεβαιώνουν τα αισθήματα αλτρουισμού και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο μας.

Να ξέρετε πως η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό μας!

Γι αυτό ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ εθελοντές φίλοι μου, να νιώθετε περήφανοι για την πράξη σας αυτή..γιατί δίνοντας το ΑΙΜΑ σας... δίνετε ΖΩΗ σε συνανθρώπους σας!

Συγχαρητήρια σε όλους σας "