Ζλάταν: «Με τις φανέλες μου θα αγοράσουμε τον Πογκμπά»

Αισιόδοξος για το μέλλον των διαπραγματεύσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Πολ Πογκμπά είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως έδειξε με νέες, επικές δηλώσεις.

Έχουμε… κουραστεί και βαρεθεί να βλέπουμε και να διαβάζουμε πως ο Πολ Πογκμπά είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους «κόκκινους διαβόλους» να βγάζουν από τα ταμεία τους πολλά εκατομμύρια ευρώ για χάρη του.

Μάλιστα, οι φήμες κάνουν λόγο πως οι Άγγλοι για να τον φέρουν και πάλι στο «Ολντ Τράφορντ» θα δώσουν περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι που αν ισχύει θα είναι ιστορικό γεγονός, αφού ο Γάλλος μέσος θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου ξεπερνώντας εκείνη του Γκάρεθ Μπέιλ το 2013 όταν άφησε την Τότεναμ για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, τα λεφτά είναι πολλά και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φαίνεται πως δυσκολεύονται να τα βρουν. Από την πλευρά του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται να είναι πολύ πιο χαλαρός και πολύ πιο σίγουρος, όπως τόνισε και με την παρακάτω, επική, νέα δήλωσή του:

«Αυτό που ακούω συνέχεια είναι ότι ο Πολ Πογκμπά είναι πολύ ακριβός και άλλα τέτοια. Μόνο και μόνο οι πωλήσεις από τις φανέλες μου θα φτάσουν για να τον αγοράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τα λόγια του «Ίμπρα».