«Άκυρο» στην Κρίσταλ Πάλας για Μπεραχίνο

Μετά την πρόταση της Στόουκ η Γουέστ Μπρομ απέρριψε και την αντίστοιχη της Κρίσταλ Πάλας για τον Σαίντο Μπεραχίνο, αφού δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Στο κενό είδε να πέφτει η Κρίσταλ Πάλας η πρόταση  ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών που έκανε για τον Σαίντο Μπεραχίνο. Είναι η δεύτερη προσφορά που απορρίπτει η Γουέστ Μπρομ για τον παίκτη μετά από αυτή της Στόουκ η οποία ανερχόταν στα 17 εκατομμύρια λίρες.

Ο Μπεραχίνο είναι «μήλον της έρηδος» για αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ με Τότεναμ και Γουέστ Χαμ να έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους. Η περίπτωση του είναι αρκετά «ελκυστική» για τις ομάδες του νησιού καθώς είναι ταλαντούχος, μικρός, γηγενής και σχετικά φτηνός, συνδυασμός που σπανίζει αφού το μεγαλύτερο ποσοστό παικτών είναι ξένοι και οι καλοί Άγγλοι πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές.

Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και την επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει, ο πρόεδρος της ομάδας, Τζέρεμι Πις δεν δείχνει διατεθειμένος να τον πουλήσει τόσο εύκολα. Εκτός από την αδιαπραγμάτευτη τιμή του παίκτη (τουλάχιστον στα 20 εκατομμύρια λίρες), ο σύλλογος θέλει πρώτα να εξασφαλίσει τον αντικαταστάτη του προτού εκείνος αποχωρήσει.