Ατλέτικο για Ζλάταν

Ο ξάδερφος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Σελμάν Γιαλτσίν, μίλησε στην ιστοσελίδα της ισπανικής «AS» κι επιβεβαίωσε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του Σουηδού σούπερ σταρ, Μίνο Ραΐόλα.

Ο 36χρονος επιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικούς μήνες ακόμη, λόγω του πολύ σοβαρού του στο γόνατο στον προημιτελικό του Europa League με την Άντερλεχτ τον Απρίλιο, την ώρα που οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές έως τον Ιανουάριο του 2018, λόγω τιμωρίας που τους έχει επιβληθεί από την FIFA.

Το ιταλικό «Tuttosport» ήταν το πρώτο Μέσο που έκανε τη... σύνδεση, θεωρώντας πιθανή μια κίνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με δεδομένο ότι ελάχιστες από τις «μεγάλες» ευρωπαϊκές ομάδες θα είχαν την πολυτέλεια να περιμένουν για την επιστροφή του, για να έρθει ο ξάδερφος του Σουηδού πρώην διεθνούς, Σελμάν Γιαλτσίν, να επιβεβαιώσει αυτό το «σενάριο».

«Η Ατλέτικο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του, τον Μίνο Ραΐόλα, και το συμβόλαιό του με την Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται στις 15 Ιουλίου. Την δεδομένη στιγμή προπονείται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχει αρκετές επιλογές. Η σύζυγός του θέλει να επιστρέψουν στην Ιταλία και να ζήσουν εκεί, αλλά ο Ζλάταν έχει καλή σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο σύλλογός του, η US Miami United, του προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ για τετραετές συμβόλαιο. Παρόλα αυτά, η οικογένειά του θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη».