Μπάρτσα και Λίβερπουλ τα λένε για Κουτίνιο

Το όνομα του Βραζιλιάνου άσου επανέρχεται δυνατά στο προσκήνιο των Καταλανών, μετά το σίριαλ που κράτησε για αρκετές εβδομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιρού.

Μπορεί η Λίβερπουλ να κατάφερε τελικά μετά... κόπων και βασάνων να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αλλά για να συναινέσει ο παίκτης να αγωνίζεται κανονικά, φέρεται να πήρε τη δέσμευση ότι οι Reds δεν θα αρνηθούν να συζητήσουν την παραχώρησή του τον προσεχή Ιανουάριο.

Και βέβαια η περίπτωσή του δεν βγήκε ποτέ από τη μεταγραφική ατζέντα των "μπλαουγκράνα", οι οποίοι εμφανίζονται έτοιμοι για την τελική αντεπίθεση. Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo" μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανθρώπου της Μπάρτσα με ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας, αλλά και με τους εκπροσώπους του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ώστε να θέσουν ξανά επί τάπητος το θέμα της απόκτησής του τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Σημειώνεται πάντως πως ο Βραζιλιάνος έχει ήδη αγωνιστεί με τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε περίπτωση που γίνει το πολυσυζητημένο deal, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί φέτος στη διοργάνωση με τη Μπαρτσελόνα.