Εφτάρα με σούπερ Μπέιλ η Ρεάλ! (στιγμιότυπα)

Η Λα Κορούνια έκανε το λάθος να προηγηθεί μες την Μαδρίτη και η Ρεάλ την τιμώρησε με μία επιβλητική επτάρα (7-1), έχοντας ως κορυφαίο τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Είναι τραυματίας στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν κι όμως είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε κέφια στην Μαδρίτη και οδήγησε την Ρεάλ στο χορταστικό 7-1 επί της Λα Κορούνια που έκανε το λάθος να προηγηθεί και ένιωσε την οργή της «βασίλισσας» πάνω της.

Με τον Μπόρχα Μαγιοράλ στο αρχικό της σχήμα, η «βασίλισσα» άργησε να πάρει μπρος, χάνοντας στο ξεκίνημα αρκετές ευκαιρίες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Λούκας Πέρεθ τρύπησε την άμυνα της Ρεάλ από δεξιά και σέρβιρε το 0-1 στον Αντριάν (23’), φέρνοντας αμηχανία και δυσφορία στην εξέδρα.

Πριν όμως βγει το ημίχρονο, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε γυρίσει το παιχνίδι. Ένα διαγώνιο σουτ του Νάτσο (32’) και μία φανταστική… γκολάρα του Μπέιλ, με απίθανο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1 (42’), διώχνοντας τα φαντάσματα από την Μαδρίτη.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό γκολ του Ουαλού έκανε το 3-1 (58’) κι από εκεί και μετά άρχισε το πάρτι για την Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι σε μία παραδομένη ομάδα.

Από ασίστ του Κριστιάνο, ο Μόντριτς με ζυγισμένο σουτ έκανε το 4-1 (68’), ενώ μέσα σε έξι λεπτά (78’, 84’) ο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές και έκανε το κομμάτι του.

Το τελικό 7-1 ήρθε ξανά από τον Νάτσο (88’) που άκουσε πιθανώς για πρώτη φορά το όνομα του από την εξέδρα, τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του ματς!

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (76’ Κόβατσιτς), Μπέιλ (82’ Βάθκεθ), Ρονάλντο, Μαγιοράλ (64’ Μπενζεμά)

Ντεπορτίβο (Κριστομπάλ): Ρουμπέν, Χουανφράν, Σερ, Όνε, Λουιζίνιο, Γκιγιέρμε, Μπόρχες (54’ Τσολάκ), Μοσκέρα (48’ Εντού), Πέρεθ, Αντριάν, Αντόνε (79’ Χιλ)