Το αντίο του Λούκας Κανιθάρες στον αδελφό του

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram, ο Λούκας Κανιθάρες αποχαιρέτησε τον αδελφό του, Σάντι, ο οποίος στα 5 του χρόνια έφυγε απ' τη ζωή
 
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Σαντιάγο Κανιθάρες για τον χαμό του 5άχρονου γιου του, Σάντι, ο μεγάλος του αδελφός τον αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση στο instagram.
 
Ο Λούκας Κανιθάρες είναι 15 ετών, είναι τερματοφύλακας όπως ο πατέρας του και αγωνίζεται στην ομάδα νέων της Ρεάλ Μαδρίτης.
 
"Ευχαριστώ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περιγράψω πως νιώθει η οικογένειά μας για σένα", έγραψε ο Λούκας και συνέχισε: "Σήμερα έχεις φύγει, αλλά η επιρροή σου σε μας αυτά τα πέντε χρόνια ήταν έργο Θεού. Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα τα συνεχή μαθήματα που μας έδωσες".
 
"Δεν υπάρχουν λόγια να σε περιγράψουν ως αδελφό, καθώς πιστεύω πως ήσουν κάτι περισσότερο από αυτό, ήρθες εδώ για να μας διδάξεις, να μας δείξεις τι πραγματικά έχει σημασία".
 
"Εκεί που είσαι τώρα είναι σίγουρα κοντά στον Θεό. Θέλω να ξέρεις πως δεν είμαστε λυπημένοι, πως δεν μας κάνεις λυπημένους, το μόνο που μας προκάλεσες είναι ενότητα στην οικογένεια, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που σε υποστήριξαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο".
 
"Σε ευχαριστώ αδελφέ μου, #santicampeon (Σάντι πρωταθλητή)".