"Πυρά" κατά Ζλάταν από συμπαίκτη του στην Εθνική Σουηδίας

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θεωρεί δεδομένη και επιβεβλημένη την παρουσία του στην εθνική Σουηδίας ενόψει Μουντιάλ, αλλά δεν είναι όλοι "ζεστοί" με αυτή την προοπτική, όπως ο Καρλ Γιόχαν Γιόνσον.

Πριν δυο ημέρες, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel (Jimmy Kimmel Live!) και φυσικά προκάλεσε για μία ακόμη φορά με τις δηλώσεις του.

Όταν ρωτήθηκε για την καταγωγή του, είπε την ατάκα που θα συζητηθεί περισσότερο: "Δεν είμαι ο κλασικός τύπος Σουηδού, αλλά έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη", ενώ για το αν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απάντησε: "Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Μία συνέντευξη που προκάλεσε αντιδράσεις. Ο τερματοφύλακας της Γκινγκάμπ και δεύτερος τερματοφύλακας της Σουηδίας, Καρλ Γιόχαν Γιόνσον, δεν έδειξε και πολύ "ζεστός" στην προοπτική να κληθεί ο επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

"Εξαρτάται από τον προπονητή το αν θα κληθεί. Καταφέραμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ χωρίς αυτό και νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε εκεί χωρίς να είναι και εκείνος. Όπως είπα όμως, είναι θέμα του προπονητή το αν θα κληθεί. Αν έρθει, είμαι σίγουρος πως θα παίξει καλά", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Παίζουμε ομαδικά. Με τον Ζλάταν που είναι ατομιστής, το παιχνίδι μας πρέπει να πηγαίνει με βάση αυτόν. Τώρα είμαστε περισσότερο ομαδικοί. Δεν ξέρω αν ο προπονητής θέλει μια τέτοια μεγάλη αλλαγή, διότι θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας με βάση το πώς εκείνος θέλει να παίζουμε".